• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.10.2020

21:10

(FOTO) BORJAN KIPTI OD BESA! NAJAVLJUJE tužbu! Nova OBJAVA golmana Zvezde!

Crvena zvezda

(FOTO) BORJAN KIPTI OD BESA! NAJAVLJUJE tužbu! Nova OBJAVA golmana Zvezde!

Podeli vest

Ne stišava se bura ni nekoliko dana posle 163. Večitog derbija. Posle sporne objave na društvenim mrežama, golman Milan Borjan najavio je da će tužiti potpredsednika Partizana

Poruku Milana Borjana prenosimo u celosti:

Foto: Starsportphoto

- Dragi prijatelji, zvezdaši, novinari, partizanovci, svi vi koji ste dali podršku našoj porodici, a jako puno vas je, želim da vam kažem jedno veliko HVALA!

Takođe zelim da vas obavestim da je moj sin, Filip Borjan, SRPSKI i KANADSKI državljanin, sa SRPSKIM i KANADSKIM pasošima. Želim da vas obavestim da će se u proces zaštite prava mog trogodišnjeg sina, koji je izložen zloupotebi njegovih slika na društvenim mrežama od strane "profesora", uključiti KANADSKA vlada i KANADSKA ambasada u Beogradu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dragi prijatelji, zvezdasi, novinari, partizanovci, svi vi koji ste dali podrsku nasoj porodici, a jako puno vas je, zelim da vam kazem jedno veliko HVALA! Takodje zelim da vas obavestim da je moj sin, Filip Borjan, SRPSKI i KANADSKI drzavljanin, sa SRPSKIM i KANADSKIM pasosima. Zelim da vas obavestim da ce se u proces zastite prava mog trogodisnjeg sina, koji je izlozen zloupotebi njegovih slika na drustvenim mrezama od strane “profesora”, ukljuciti KANADSKA vlada i KANADSKA ambasada u Beogradu. KANADA je zemlja koja najsnaznije stiti interese svoje dece i najjace osudjuje zloupotrebu neduzne dece u bilo kom smislu!!! Verujem i nadam se da ce i policija, sudstvo i tuzilastvo u SRBIJI osuditi zloupotrebu trogodisnjeg deteta od strane “profesora” Pravnog fakulteta. Hvala vam!!! Dear Friends, Red Star supporters/fans, journalists, Fk Partizan supporters/fans, all of you who have given support to our family, , I want to say a big THANK YOU! I also want to inform you that my son, Filip Borjan, is a SERBIAN and CANADIAN citizen, with SERBIAN and CANADIAN passports. I would like to inform you that the CANADIAN government and the CANADIAN embassy in Belgrade will be involved in the process of protecting the rights of my three-year-old son, who is exposed to the abuse of his images on social networks by "professor Vuletic". CANADA is the country that most strongly protects the interests of its children and strongly condemns the abuse of innocent children in any sense !!! I believe and hope that the police, judiciary and prosecutor's office in SERBIA will condemn the abuse of a three-year-old child by a "professor Vuletic" at the Faculty of Law. Thank you!!!

Објава коју дели Milan Borjan (@borjan_milan_official) дана 20. Окт 2020. у 9:06 PDT

 

KANADA je zemlja koja najsnažnije štiti interese svoje dece i najjače osuđuje zloupotrebu nedužne dece u bilo kom smislu!!! Verujem i nadam se da će i policija, sudstvo i tužilastvo u SRBIJI osuditi zloupotrebu trogodišnjeg deteta od strane "profesora" Pravnog fakulteta. Hvala vam!!! - stoji u poruci Milana Borjana objavljenoj na Instagramu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija