• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.05.2020

14:58

STANKOVIĆ POSLE PORODIČNE UTAKMICE: Videli smo Sanoga i Boaćija, zadovoljan sam momcima!

Crvena zvezda

STANKOVIĆ POSLE PORODIČNE UTAKMICE: Videli smo Sanoga i Boaćija, zadovoljan sam momcima!

Podeli vest

Prvotimci Crvene zvezde odigrali su utakmicu posle više od dva meseca. Iako se radilo o trening meču, i seniori i juniori Zvezde bili su željni igre i novog dokazivanja, a izabranici Dejana Stankovića savladali su omladince rezultatom 3:0

 

- Ovo je bila porodična utakmica. Rezultat je bio u drugom planu, a cilj je bio da igrači osete loptu i ono što je najvažnije da svi zdravi izađemo sa terena. Imali smo tešku nedelju iza nas u smislu rada, igrači su malo umorni, ali sa razlogom smo isplanirali ovu utakmicu. Meč je bio korektan, sve u cilju toga da što spremniji dočekamo pohod na duplu krunu - istakao je Dejan Stanković.

ZVEZDA SE POJAČALA! Nova dva imena na "Marakani"!

(VIDEO) FUDBAL NAM SE VRATIO - ZVEZDINA PRVA POBEDA POSLE KORONE! Petrović "ubio pauka", Katić nervirao prvotimce....

 

 

Šefa stručnog štaba posebno raduje to da su neki igrači koji su imali probleme sa povredama, danas zaigrali.

- Raduje me što smo videli Sanoga na terenu posle dužeg vremena, kao i Boaćija koji se povredio pre više od dva meseca, igrao je i Rodić. Vodio sam računa da ograničim minutažu kako ne bi ulazili u nepotreban rizik. Zadovoljan sam kako su momci odigrali. Kod mene svi dobijaju šansu na pripremnim utakmicama da se pokažu i da zaigraju, tako da je danas maltene čitav tim zaigrao. Za takmičarske utakmice biće odabir onih najspremnijih u datom trenutku.

Imao je Stanković priliku da vidi neke buduće prvotimce na delu i veoma je zadovoljan onim što su omladinci pokazali.

- Imamo svetlu budućnost. Omladinci su pokazali raskošan talenat i skrenuli pažnju na sebe u smislu toga da mogu da računam na njih u budućnosti. Katić je tu odavno, od skora su nam se priključili i Blagojević i Babić, a biće ih još u bliskoj budućnosti. Da sačekamo da se završi sezona, pa da napravimo plan za njih. Ipak, najvažnije je da su oni talentovani i da su budućnost Crvene zvezde - podvlači Stanković.

 

 

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Teški izazovi pred novom Vladom: Njujork i Brisel su dve ogromne bitke nam koje tek slede!
Live TV

Teški izazovi pred novom Vladom: Njujork i Brisel su dve ogromne bitke nam koje tek slede!

Sednica Skupštine Srbije prošla relativno očekivano. Miloš Vučević izneo je ko će biti ministri u novoj Vladi. Ipak, kao po običaju, pripadnici opozicije pokušali su da naprave skandal i od ove sednice. Na ovu, ali i druge važne teme govorili su gosti "Info večeri" govorili su novinari Dejan Vukelić i Vlado Dimić, a putem vajber uključenja uživo u program javio se i Božo spasić, bivši operativac SDB.

01.05.2024

22:28

Perfidne igre Zapada sa Rusijom su razotkrivene! Obmanuli Putina u Minhenu, a Zelenskom učinili medveđu uslugu! (VIDEO)
Live TV

Perfidne igre Zapada sa Rusijom su razotkrivene! Obmanuli Putina u Minhenu, a Zelenskom učinili medveđu uslugu! (VIDEO)

U parku pobede u Moskvi otvorena izložba oružja zaplenjenog oružja. Iz ugla zapadnih medija, Rusi ismevaju NATO. Za to vreme, rat u Ukrajini intenzivno se vodi bez nade za skorašnji mir. Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su istoričar Miloje Pršić i politički filozof Dragoljub Kojčić. Putem vajber uključenja, uživo u program uključio se i novnar i ratni reporter Danijel Simić koji je govorio o tome kako trenutno izgleda front kod Časovog Jara.

01.05.2024

19:45

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!
I dunđeri i neimari

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!

Praznik rada danas praznuju i oni koji rade i oni koji još nemaju ni dan radnog staža. Ovaj dan, međutim, nekada je bio poseban za Crnotravce! Samouki zidari, tesari, kamenoresci bili su nekada najtraženiji majstori...Ovo je priča o njima.

01.05.2024

08:15