• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.06.2021

08:40

ZVEZDI PROPAO POSAO? Prijović iznervirao čelnike kluba, zastoj u pregovorima!

Crvena zvezda

ZVEZDI PROPAO POSAO? Prijović iznervirao čelnike kluba, zastoj u pregovorima!

Podeli vest

Čelnici Crvene zvezde zaustavili su na neko vreme pregovore sa napadačem Aleksandrom Prijovićem (31), saznaje Informer

 

Tokom jučerašnjeg dana, najpre je portal RSB objavio vest da su crveno-beli potpuno odustali od korpulentnog fudbalera, ali prema našim saznanjima, došlo je do zastoja zbog nesuglasica oko finansija.

Prijović, koji je i dalje zvanično pod ugovorom sa Al Itihadom, pristao je da raskine saradnju sa arapskim klubom i dođe na "Marakanu" sa željom da oživi karijeru i pokuša da izbori sa novim timom Ligu šampiona.

Nesuglasice oko finansija

Pregovori su trajali od aprila i napadač je insistirao na plati od tri miliona evra za tri godine. Odgovorni ljudi iz Ljutice Bogdana uspeli su da ga ubede da prihvati 2,6 miliona evra, kao što je Informer već pisao.

 

Foto: printscreen

Aleksandar Prijović traži 3.000.000 evra

 

Međutim, nekoliko dana nakon tog dogovora, koji je delovao kao konačan, Prijović je opet postavio nove uslove. Prema našim saznanjima, upravu srpskog šampiona to je iznerviralo.

- Dogovor je bio postignut i Crvena zvezda je pristala na okolnosti da se Prijović pridruži ekipi tek za 20 dana, dakle da ne bude spreman za 1. kolo kvalifikacija za Ligu šampiona. Ni 2,6 miliona na koje je pristao nisu malo, a on se usudio da traži više. Objasnio je da se on u Džedi odriče ogromnog novca da bi došao u Zvezdu i da bi trebalo da budu darežljiviji. Zvezdana Terzića i njegove saradnike to je iznerviralo, tako da su rekli da odustaju. Međutim, i dalje se nadaju da neće propasti ceo posao i da će Prijović pristati na dogovorene uslove - zaključuje naš izvor.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Amater

pre 2 godine

FALCINELI JE MNOGO BOLJI IGRAC OD PRIJOVICA A MNOGO JEFTINIJI....

NEBOJŠA

pre 2 godine

ПА ДОБРО ЈЕЛ ПРИЈОВИЋ ЈЕДИИ ЦЕНТАРФОР ЗА КОГ ВИ ЗНАТЕ.ЈА НИ СВОГ ЋАЋУ НЕ БИ ТОЛИКО МОЛИО И ТОМЈОШ ЗА 2,6 МИЛ ЕУРА,ИГРАЧА ОД 31 ГОДИНУ.НИСТЕ ВИ БАШ ЧИСТИ.ДЕ МАЛО СЕ РАСТРЧИТЕ И УКЉУЧИТЕ ВИЈУГ.ПРОШЛЕ СТЕ ГОДИНЕ ДОВЕЛИ ТАЛИЈАНА БЕЗ ВЕЗЕ.ТИХ 13 ГОЛОВА ДАО БИ И МАЛИ КРСТОВИЋ,А САД БИ ГА ПРОДАВАЛИ ЗА 10 МИЛИОНА

Mail Mrav

pre 2 godine

E moje Nešo, treba Terza i Mrkela da se namire. Nemaju svi menadžere spremne na kombinacije.

Mislim

pre 2 godine

Pa jel Prijović vredan toga da Zvezda izgubi šansu da dovede napadača koji bi se uigrao a isto se pokazao kao on možda i za manje para. 2.6miliona nije malo i trebalo bi da opravda svaki evro a to je teško u ovom trenutku. Falčineli mi s više sviđa ako ne daje golove razigrava i odvlači odbranu od lopte da bi drugi bio strelac to je takođe dobro i računa se pola gola za njega

Nikada

pre 2 godine

Nikada nije ni bilo izvesno da ce ovaj veteran doci u Zvezdu. To novine samo pisu i pale navijace, a skrecu paznju ka sebi. Zuto.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Kancelarija za KiM: Kamenovanje škole u Gojbulji je otvorena pretnja Srbima na KiM, ovo je planirana akcija!
Politika

Kancelarija za KiM: Kamenovanje škole u Gojbulji je otvorena pretnja Srbima na KiM, ovo je planirana akcija!

Kancelarija za Kosovo i Metohiju saopštila je danas da se gađanje kamenicama Osnovne Škole "21. novembar" u Gojbulji, u opštini Vučitrn, kojom prilikom je slomljeno staklo na ulaznim vratima i jedna kamera, ne može se shvatiti drugačije, nego kao otvorena pretnja Srbima na Kosovu i Metohiji, kao i da su slični napadi koji su gotovo svakodnevni, posledica antisrpske politike Aljbina Kurtija.

21.05.2024

12:42

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija