• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.10.2021

20:40

ZVEZDINIH ŠEST ZA POLUVREME! Evo kada su crveno-beli prethodni put uspeli to da urade /VIDEO/

Starsportphoto

Crvena zvezda

ZVEZDINIH ŠEST ZA POLUVREME! Evo kada su crveno-beli prethodni put uspeli to da urade /VIDEO/

Podeli vest

Retko kada imamo priliku da vidimo da jedna ekipa na fudbalskoj utakmici za poluvreme postigne šest golova, neračunajući nižerazredna takmičenja, a baš to se desilo ove subote u Lazarevcu

Fudbaleri Crvene zvezde su u okviru 13. kola Superlige Srbije rezultatom 7:1 pobedili Kolubaru, a još interesantnije je da su čak šest golova postigli u prvom poluvremenu.

Crveno-beli su na pauzu otišli sa šest golova prednosti, pošto su u prvih 45 minuta mrežu Lazarevčana tresli Aleksandar Dragović, El Fardu Ben, kao i dvostruki strelci Mirko Ivanić i Milan Pavkov.

Šampion Srbije je mogao da bude još ubedljiviji da je Gelor Kanga iskoristio penal u 29. minutu, pri rezultatu 4:0.

Sada, da se vratimo malo unazad. Sigurno se pitate kada je Crvena zvezda poslednji put postigla šest golova u jednom poluvremenu?

Zapravo, to se desilo relativno skoro. Tačnije, 9. maja 2021. u okviru 36. kola Superlige prošle sezone, kada je na "Marakani" gostovao Zlatibor.

Gosti iz Čajetine su tada na poluvremenu vodili 1:0, ali je ekipa Dejana Stankovića sa šest golova u drugom delu došla do tri boda i konačne pobede od 6:1. Golove za Zvezdu su tada postigli Mirko Ivanić (dva), Veljko Nikolić, Željko Gavrić, Gelor Kanga i Milan Pavkov.

Sada ćemo otići malo dalje i prisetiti se kada je Zvezda poslednji put u gostima dala šest golova za poluvreme.

To se desilo u prvom kolu Superlige Srbije u sezoni 2015/16, kada su crveno-beli gostovali OFK Beogradu, doduše na stadionu Obilića.

"Romantičari" su tada vodili na poluvremenu sa 2:0, ali je utakmica završena pobedom Crvene zvezde od 6:2! Strelci u toj kanonadi ekipe koju je sa klupe predvodio Miodrag Grof Božović bili su Mamadu Mbođ, Luka Jović, kao i Vukan Savićević i Džošua Parker koji su po dva puta tresli mrežu.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija