• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.04.2023

12:17

REMONT NA "MARAKANI"! Terzić ne krije, Zvezda dovodi brutalne igrače za Ligu šampiona, špica, igrača iza špica...

ATAIMAGES

Crvena zvezda

REMONT NA "MARAKANI"! Terzić ne krije, Zvezda dovodi brutalne igrače za Ligu šampiona, špica, igrača iza špica...

Podeli vest

Crvena zvezda je obezbedila šampionsku titulu u Srbiji, plasman u grupnu fazu Lige šampiona, a direktor kluba Zvezdan Terzić najavio je petoricu novih igrača.

Odavno su oči navijača, čelnika i fudbalera usmerene ka Ligi šampiona, klub sa "Marakane" ima visoke ambicije. Prvi operativac Crvene zvezde Zvezdan Terzić, najavio je da će u odnosu na susret u Humskoj klub iz Ljutice Bogdana, u novoj sezoni, imati petoricu novih startera.

Crveno-beli uz već dogovorene transfere Pitera Olajinke i Marka Stamenića pokušavaju da na "Marakanu" vrate Luku Milivojevića i Mihaila Ristića, kao i da angažuju nigerijskog napadača Entonija Nvakama.

Foto: Starsportphoto

 

Potreban nam je još jedan čvrsti i agresivni zadnji vezni, prava 'šestica'. Treba nam još jedan špic, videćemo i za bekovske pozicije. Zatim jedan igrač iza napadača, kvalitetan. U odnosu na ovaj tim sigurno je da ćemo imati pet novih. Olajinka je igrač koji se retko nalazi, bez obeštećenja, sa 27 godina. To je dar od Boga kako smo uspeli da izdejstvujemo njega i Stamenića. Za momka koji ima 22 godine, srpski pasoš, koji ima iza sebe Ligu šampiona u Kopenhagenu. Sigurno je da ćemo pored njih dovesti još dva igrača -  rekao je za Kurir Zvezdan Terzić.

Foto: Starsportphoto

 

Ponovo se za Crvenu zvezdu vezuju Luka Milivojević, Filip Đuričić, Mihailo Ristić, Nemanja Radonjić, Nemanja Gudelj...

- Svi ti igrači koje ste pomenuli interesantni su Crvenoj zvezdi. Baš svi, ali moramo da budemo svesni da ne možemo da dovedemo mnogo igrača. Otkriću vam - s nekima od njih smo u pregovorima.

Priča se o treneru Milošu Milojeviću, njegovo mesto će najverovatnije zauzeti Barak Bahar. Čeka se samo zvanična potvrda.

- Miloš je napravio istorijske rezultate, imamo vremena, nemamo kvalifikacije, prvi put u ovih devet godina, i Liga šampiona startuje 19. septembra, a naša Superliga 22. jula. Otvoreno sam razgovarao sa Milošem i rekao mu da je obaveza i meni i svih nas koji vodimo klub da tražimo najbolje rešenje za Zvezdu.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija