• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.06.2023

07:11

ZVEZDI PROPAO POSAO! "Dete" crveno-belih se ne vraća na "Marakanu"!

Starsportphoto

Crvena zvezda

ZVEZDI PROPAO POSAO! "Dete" crveno-belih se ne vraća na "Marakanu"!

Podeli vest

Crvena zvezda je želela ovog leta da vrati Mihaila Ristića, a ako je verovati Portugalcima, od toga neće biti ništa.

Portuglski portal "Abola" prenosi da je Mihailo Ristić imao ponudu šampiona Srbije, međutim, zahvalio se crveno-belima, jer želi da bori za minutažu u Benfici i da dokaže treneru da je pogrešio.

Ukoliko ne dođe do neke promene Zvezda će morati da odustane od višegodišnje želje i potraži novu opciju za levog beka. Navodno je crveno-belima interesantan levi bek Stefan Bukinac iz Vojvodine, koji  bi mogao da krene ka Beogradu, dok bi u suprotnom smeru otišao Petar Stanić.

Foto: Starsportphoto

Mihailo Ristić se ne vraća na Marakanu

Portugalski mediji prenose da će Benfika bez obzira na to da li će  Ristić ostati ili ne angažovati klasičnog levog beka. Miloš Kerkez je na meti, a sa AZ Alkmarom ima ugovor do leta 2026. godine, pa će morato dobro da ga plate, jer je  procenjen na 10.000.000 evra.

Ristić je za Zvezdu igrao od 2014. do 2017. godine i osvojio jednu titulu. Nakon toga, igrao je za Krasnodar, prašku Spartu, Monpelje, a sada je u Portugalu. Odigrao je i osam utakmica za nacionalni tim. Crveno-beli su i prošle godine razmišljali o Ristiću kad mu je istekao ugovor sa Monpeljeom. Tada nije bilo realno da ga Zvezda angažuje jer je Ristić u tom trenutku bio standardan reprezentativac.

- Na Zvezdu gledam drugačije u odnosu na druge klubove. Zvezda je moja emocija, moj život. Zvezdi nikada ne bih mogao da kažem "ne"! Koliko je realno da se vratim, ne znam, ali sve je otvoreno. Da je bilo kontakta, bilo je. Da je bilo priče, jeste - rekao je Ristić prošlog leta.

 



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Nebojša Bakarec: Aljbin Kurti – pljačkaš srpskih banaka, apoteka i prodavnica!
Kolumne

Nebojša Bakarec: Aljbin Kurti – pljačkaš srpskih banaka, apoteka i prodavnica!

Nastavlja se Kurtijev fašistički teror. Kurtijeva fašistička policija je 20.5.2024. sa puškama i pancirima upala u ekspoziture Banke poštanske štedionice (BPŠ) u Severnoj Mitrovici, Leposaviću, Zvečanu i Zubinom Potoku, i opljačkala ih! Kukavica Kurti se plaši i Vučićeve senke, pa je Kurti sačekao da predsednik Vučić ode u SAD, i tek onda „uhapsio“ ekspoziture BPŠ. Fašista Kurti već godinama „hapsi“ i srpske apoteke i bakalnice.

21.05.2024

17:02

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija