• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

13.07.2023

10:57

Kanga ljut na Zvezdu, pogledajte njegovu reakciju (VIDEO)

Starsportphoto

Crvena zvezda

Kanga ljut na Zvezdu, pogledajte njegovu reakciju (VIDEO)

Podeli vest

Fudbaler Gelor Kanga nezadovoljan je što nije u prvom planu kod trenera Baraka Bahara i to se ne trudi ni da sakrije.

Crveno-beli su juče osvojili "Pari kup" na pripremama u Rusiji i na svečanoj ceremoniji dodeljene su im medalje. Međutim, Gabonac je svoju uzeo preko volje, nije je ni stavio oko vrata i samo se sklonio u stranu, što se jasno videlo na snimku.

Kasnije je izbegavao i da se fotografiše sa grupom. Navijači crveno-belih oduševljeni su partijama koje su Baharovi izabranici prikazali na pripremama u Sankt Peterburgu. Padali su redom Zenit (2:1), Nefči (4:0) i Fenerbahče (3:1).

Foto: FK Crvena zvezda

 

Fantastično su se uklopile novajlije, uglavnom stranci, kojima nije trebalo mnogo vremena da shvate šta to Izraelac zahteva od njih. Šansu su na pravi način iskoristili i mladi fudbaleri, kojima je novi šef stručnog štaba poklonio poverenje, a oni su mu vratili neverovatnom voljom za pobedom, asistencijama i golovima. Ono što je simptomatično jeste da je Barak u dobroj meri raskrstio sa nosiocima igre iz protekle sezone. Počeo je sa kapitenom Milanom Borjanom, koji je nakon šest godina otišao na pozajmicu i tu je pokazao da kod njega neće biti nezaštićenih.


Tako je Kanga, koji je ranije bio jedan od nosilaca igre, u Rusiji počeo samo meč protiv Zenita i bio na terenu 64 minuta. Zatim je protiv Nefčia protivo na terenu 25 minuta, a protiv Fenerbahčea samo 16. I njemu je postalo jasno da neće biti prva opcija u novom sistemu.

Foto: FK Crvena zvezda

 

Kanga je na dodeli medalja prišao, uzeo je, ali nije je stavio oko vrata, već ju je samo tako nosio u ruci i izmakao se sa strane. Kasnije je bilo grupno fotografisanje, a on ni tu nije ćeleo da učestvuje. Samo na jednoj fotografiji se vidi kako viri iz prikrajka sa facom kao da je u najmanju ruku izgubio neku važnu takmicu.

 

 

Vezista je u Zvezdu prvi put došao u leto 2016. godine iz Rostova i ostao do januara 2018. godine, kada je otišao u Spartu iz Praga. U leto 2020. godine, vraćen je na "Marakanu" i bio je jedan od glavnih igrača u sistemu i Dejana Stankovića i Miloša Milojevića. Za ekipu sa "Marakane" na 187 utakmica dao je 40 golova uz 54 asistencije. 
Barak se ne plaši da pokaže da kod njega nema zaštićenih.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija