• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.08.2023

15:05

Zvezda "izbacila" repliku dresa iz 1973. godine, navijači u delirijumu!

crvenazvezdafk.com

Crvena zvezda

Zvezda "izbacila" repliku dresa iz 1973. godine, navijači u delirijumu!

Podeli vest

Fudbalski klub Crvena zvezda prisetio se dana iz slavne istorije, pa je spremio repliku dresa u kom su njegovi fudbleri 1973. godine osvojili tofej na turniru Kosta de Sol u Španiji.

Trofej Кosta del Sol je jedan od fudbalskih turnira sa najdužom tradicijom u Evropi.  Crvena zvezda je dva puta bila učesnik, a 1973. godine osvojila je pomenuti turnir.

- Svakog avgusta domaćin je na stadionu La Rozaleda u Malagi bio istoimeni španski klub. Crvena zvezda je dva puta bila učesnik, a 1973. godine osvojila pomenuti turnir, nakon što je u finalu savladala Malagu, pored koje su se takmičili još i Espanjol i Boka Juniors. U saradnji sa španskim brendom je napravljena majica koja predstavlja rimejk dresa koji je Zvezda nosila pomenute godine i osvojila trofej, koji krasi vitrine našeg muzeja, a pored toga ostvarila i brojne druge uspehe - rekli su iz kluba iz Ljutice Bogdana.

Foto: crvenazvezdafk.com

 

Navijači Zvezde su oduševljeni, pa predlažu čelnicima kluba da ovo bude nosi dres crveno-belih: "Ovaj dres bolji od bilo kojeg u zadnjih ne znam koliko godina! Zašto ga nema kod nas u prodaji?", "Bolji od svih prethodnih poslednjih 20 godina", "Ponadao sam se da su promenili domaći dres za ovu sezonu",  "Kad bi ovo nosili u Ligi šampiona", "Realno ove dresove smo mogli da koristimo u Evropskim utakmicama, prelep", samo su neki od komentara navijača šampiona Srbije.

 

 

Dres je u prodaji preko klupske internet prodavnice ili Red Star šopu, a prodavaće se i u Španiji u radnjama prenda "Coolligan".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija