• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.11.2023

13:33

Policija ispituje šta se desilo na "Marakani", iz Zvezde poručuju: Svi su bili maksimalno korektni

Starsportphoto©

Crvena zvezda

Policija ispituje šta se desilo na "Marakani", iz Zvezde poručuju: Svi su bili maksimalno korektni

Podeli vest

Nezadovoljni navijači Crvene zvezde su posle remija sa TSC-om (1:1) očitali lekciju treneru Baraku Baharu i igračima, a Više javno tužilaštvo u Beogradu je naložilo policiji da se ispitaju tvrdnje da li su navijači koji su držali sastanak sa fudbalerima Zvezde nakon meča sa i TSC-om bili nasilni.

Posle novog kiksa i remija, najvatrenije pristalice Zvezde su prvo sa tribina prozvali igrače zbog loše igre, a zatim je održan sastanak sa prvim timom i stručnim štabom. Kako je preneo Kurir policija će sprovesti istragu i tražiće se od fudbalera i trenera Baraka Bahara da daju izjave kako bi se utvrdilo da li je prema njima počinjeno nasilje i koliko su dugo zadržani. 

 

Iz Zvezde za Informer poručuju da sastanak nije bio u svlačionici i da su svi bili korektni. 

- Niko ništa ne krije. Sastanak čak i nije bio u svlačionici, tu su svi bili i sve je prošlo maksimalno korektno. Ispitaće i neće ništa naći. Bahar u petak ima konferenciju za medije, pa će i on sve objasniti - rekli su za Informer iz Zvezde.

 

Foto: Starsportphoto©

 

 

Takođe, na razgovor u policiju biće pozvano i ovlašćeno lice za bezbednost FК Crvena zvezda da se izjasni da li su navijači dobili dozvolu i od koga da uđu u svlačionice da bi se neposredno obratili igračima i treneru, te da li su ovlašćena lica iz kluba obavestila nadležne organe o pomenutom indicentu. Potrebno je da se izjasne iz kog razloga to nisu učinili. Biće zatražen i zvaničan izveštaj o ovom događaju, ukoliko je isti sačinio FК Crvena zvezda i pribavljeni video snimci bezbednosnih kamera koje pokrivaju službene prostorije stadiona “Rajko Mitić”.

 

Foto: EPAIMAGES

 

 

Podsećamo, sa tribina su se posle remija začuli zvižduci, niko nije bio pošteđen - ni igrači, ni trener Barak Bahar. Prošli put su igrači Crvene zvezde prošli samo sa "najskuplji, a loše igrate", posle ppobede protiv Javiora (3:2), asada su "delije" bile nemilosrdnije: "Je l nas čujete, kao pi*ke igrate", orilo se severnom tribinom neko vreme, pre nego što se začulo: "U tunel, u tunel, marš u tunel...". Izraelski stručnjak je već neko vreme na tankom ledu zbog slabe igre i rezultata, a šta o svemu misle najvatrenije Zvezdine pristalice jasno se videlo kroz "žuti karton" koji je Bahar dobio od njih.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Kancelarija za KiM: Kamenovanje škole u Gojbulji je otvorena pretnja Srbima na KiM, ovo je planirana akcija!
Politika

Kancelarija za KiM: Kamenovanje škole u Gojbulji je otvorena pretnja Srbima na KiM, ovo je planirana akcija!

Kancelarija za Kosovo i Metohiju saopštila je danas da se gađanje kamenicama Osnovne Škole "21. novembar" u Gojbulji, u opštini Vučitrn, kojom prilikom je slomljeno staklo na ulaznim vratima i jedna kamera, ne može se shvatiti drugačije, nego kao otvorena pretnja Srbima na Kosovu i Metohiji, kao i da su slični napadi koji su gotovo svakodnevni, posledica antisrpske politike Aljbina Kurtija.

21.05.2024

12:42

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija