• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.11.2023

20:25

Sferopulos jasan: Fener je pravljen da igra F4, moramo da budemo maksimalni!

Starsportphoto

Crvena zvezda

Sferopulos jasan: Fener je pravljen da igra F4, moramo da budemo maksimalni!

Podeli vest

Trener košarkaša Crvene zvezde Janis Sferopulos izjavio je pred sutrašnju utakmicu sa ekipom Fenerbahčea, da njegov tim mora da igra zajedno u napadu i da pronalazi najbolja rešenja.

Košarkaši Crvene zvezde sutra od 20.45 časova dočekuju ekipu Fenerbahčea u utakmici 8. kola Evrolige.

- Fenerbahče je tim koji je napravljen da ode na fajnal-for. Posle nekoliko utakmica zajedno moramo da igramo dobru odbranu i više u sistemu. Fener ima igrače koji mogu da vas "ubiju" ako ih ne branite dobro. Što se tiče napada, moramo da igramo zajedno i pronađemo najbolja rešenja. Moramo da čitamo situacije i uzmemo ono što nam se pruža. Lazić i Hanga su još uvek van stroja - istakao je Sferopulos.

Dodaje da svi u klubu znaju da se na svakoj utakmici moraju boriti.

- Moramo da damo maksimum da pobedimo. Ovako se spremamo i za sledeći meč, nije bitno šta se desilo na prethodnim mečevima, fokusirani smo na sledeći meč. Nparvićemo plan za sutra i da radimo na treningu, jasno definišemo prioritet i budemo spremni za njih - izjavio je Sferopulos.

Foto: kk crvena zvezda

 

Centar Crvene zvezde Džoel Bolomboj tvrdi da je ekipa spremna za susret sa turskim timom.

- Nismo mnogo trenirali, ali jesmo onoliko koliko smo mogli na terenu i van terena. Gledali smo video materijal kako bismo maksimizirali vreme koje smo imali na terenu. Moramo da usporimo njihove bekove Dorsija i Vilbekina. Oni su ti koji pokreću njihov tim i moramo da ih usporimo. Ukoliko im budemo zaustavili bićemo u dobroj poziciji - istakao je Bolomboj.

Krilini igrač "crveno-belih" Dejan Davidovac dodaje da očekuje tešku utakmicu.

- Ima dosta dobrih individualaca, tako da pre svega treba da zaustavimo njih. Dobro trče, to su stvari na koje moramo da obratimo pažnju, pored mnogih drugih. Kako je nama, tako je i ostalima, tako da nemamo prostora za alibi. Sa druge strane, jesmo malo istrošeni psihički i fizički, pre svega zbog te utakmice u Barseloni gde smo imali šansu da dobijemo meč. Pobeda bi nam mnogo značila - zaključio je Davidovac.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Ubica Danke Ilić ostavio jednu stvar na majčinom grobu! Niko ne zna šta je hteo da poruči, a zakleo se jednoj osobi da će je poslušati
Hronika

Ubica Danke Ilić ostavio jednu stvar na majčinom grobu! Niko ne zna šta je hteo da poruči, a zakleo se jednoj osobi da će je poslušati

Na novom Zlotskom groblju na sahrani Svetlane Dragijević je bio prisutan osumnjičeni za ubistvo male Danke Ilić, Dejan Dragijević i suprug Radoslav, pod policijskom pratnjom. Oni su dovedeni na sahranu Svetlane Dragijević. Sa lisicama na rukama, ova dvojica su izvedena iz policijske marice pred okupljene, što je izazvalo različite reakcije kod prisutnih. Malobrojni očevidci su primetili da je Dejan Dragijević, uprkos situaciji u kojoj se nalazi, delovao sasvim normalno i opušteno.

19.05.2024

12:40

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Krstonosni hod do Krfa: Hodočasnici iz Užica stopama predaka
Srbija

Krstonosni hod do Krfa: Hodočasnici iz Užica stopama predaka

Tri ratna druga, Igor Vukašinović (54), Novica Pejić (63) i Ostoja Medić (68), prošli su danas kroz Užice na svom krstonosnom hodu sa Pala na Krf. Sa njima je i četvrtičlan Petar Dragaš u pratnji sa kombijem, a na put dug 1.200 km pošli su 14. maja.

18.05.2024

15:12