• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.11.2023

16:01

Sferopulos odlučan: Preko Krke se vraćamo pobedama!

Starsportphoto

Crvena zvezda

Sferopulos odlučan: Preko Krke se vraćamo pobedama!

Podeli vest

Košarkaši Crvene zvezde otputovali su u Novo Mesto gde ih sutra (Arena 1 premijum 17.00) očekuje gostovanje Krki u okviru 9. kola Admiral bet ABA lige.

Trener crveno-belih Janis Sferopulos rekao je da poštuje sutrašnjeg rivala i da je želja da se njegov tim, dobrim izdanjem protiv slovenačke ekipe, vrati pobedama.

- Očekuje nas utakmica protiv tima koga poštujemo upravo zbog načina na koji igra. Ono što je do nas je da moramo da budemo mentalno i fizički spremni, da se igrajući našu najbolju košarku, vratimo pozitivnim rezultatima i pobedama - rekao je grčki stručnjak.

Foto: Starsportphoto

Janis Sferopulos

Popularna hala "Leon Štukelj" u Novom Mestu je godinama bila mesto spoticanja najjačim timovima regiona. Svestan toga, košarkaš Crvene zvezde Dalibor Ilić poziva na oprez i ukazuje da status favorita ne znači ništa.

- Očekuje nas utakmica sa ekipom koja je znala u prošlosti da iznenadi rivale ne samo u svojoj dvorani. To što smo favoriti na papiru ne znači ništa ako ne odigramo dobru utakmicu i to ne prenesemo na teren protiv ekipe koja zaslužuje respekt - rekao je bivši igrač Igokee.

Foto: Starsportphoto©

Dalibor Ilić

Podsećamo, Crvena zvezda biće silno motivisana da se protiv Krke vrati na pobednički kolosek nakon izuzetno teškog poraza od Armanija u beogradskoj Areni u sklopu Evrolige.

Crveno-beli će se, ukoliko trijumfuju u Novom Mestu, osamiti na prvoj poziciji regionalnog šampionata gde se nalaze sa sedam pobeda i samo jednim porazom.

"Dišu im za vrat" Budućnost i Cedevita sa istim brojem pobeda, ali i porazom više.

Standings provided by Sofascore

 

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Bude se sile iz senke i slobodan svet! Zašto Iran ćuti o smrti predsednika Raisija?
Live TV

Bude se sile iz senke i slobodan svet! Zašto Iran ćuti o smrti predsednika Raisija?

Još dva dana ima do bruke i sramote u Savetu Evrope. Još veća parodija je što će Nemci sve to da otvore. I dalje se čekaju informacije o padu helikoptera u kom je bio predsednik Irana. Na ove teme u "Info večeri" govorili su novinarka Olivera Miletović, narodni poslanik SNS Uglješa Mrdić i dr Dragan Petrović, Institut za međunarodnu politiku i privredu.

21.05.2024

22:22

Dve tragedije za nedelju dana! Da li neko namerno ubija svetske lidere? (VIDEO)
Live TV

Dve tragedije za nedelju dana! Da li neko namerno ubija svetske lidere? (VIDEO)

Još uvek nema zvaničnih informacija o tome šta se dogodilo sa iranskim predsednikom. Premijer Slovačke na svu sreću je živ, ali ono što se dogodilo je ili namerna opstrukcija ili neverovatan propust njegovog ličnog obezbeđenja. Na sve aktuelne teme u svetu u emisiji "Info dan" govorili su dr Stanislav Sretenović, istoričar i Bojan Dimitrijević, ekonomista.

21.05.2024

16:56

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija