• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

21.12.2023

10:08

Bahar od Zvezde uzima samo što je do sada zaradio

EPAIMAGES

Crvena zvezda

Bahar od Zvezde uzima samo što je do sada zaradio

Podeli vest

Dosadašnji trener fudbalera Crvene zvezde Barak Bahar pristao je na sporazumni raskid saradnje i neće tražiti više novca od onog koji je do sada zaradio, tvrde iz kluba.

Misija započeta da traje tri godine okončana je maltene u startu. Barak je doveden da predvodi neku novu, modernu i uspešnu Zvezdu do leta 2026. godine, a sa "Marakane" je otišao sinoć. Ono što ga je štitilo sve ovo vreme, osim nade da će sistem koji forsira da "proradi" je jak ugovor. Kada je dolazio., Izraelci su obelodanili da su njegov stručni štab i on dogovorili sa crveno-belima platu 1,2 miliona evra godišnje.

Foto: Starsportphoto

 

Prostom računicom dolazi se do sume od 3,6 miliona za tri godine, koliko je Bahar mogao da uzme. Međutim, prema tvrdnjama iz kluba, on je pristao na krajnje džentlmenski raskid saradnje. Uzeće samo ono što je do sada zaradio, zaključno sa decembrom tekuće godine, što je oko 600.000 evra.

- Bahar nije insistirao ni na kakvom novcu. Pristao je na sporazumni raskid. Svestan je da nije ispunio očekivanja, da nije uradio ono zbog čega je došao i nije hteo dodatno da otežava klubu. Dobiće platu zaključno sa decembrom - rečeno je iz kluba. 

Rukovodstvo je sinoć iskoristilo vreme za sastanak sa Vladanom Milojevićem, dok je razgovor sa Barakom Baharom ostavljen za danas. On je trebalo da dođe na "Marakanu" i potpiše raskid saradnje. Polusezona je završena, sa igračima se oprostio juče i oni su već po odmorima, a očekuje se da odleti za Izrael. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Devojčica spasila život ženi! Pet minuta ležala bez svesti, svi samo stajali i gledali: "To su naša deca za primer"
Društvo

Devojčica spasila život ženi! Pet minuta ležala bez svesti, svi samo stajali i gledali: "To su naša deca za primer"

Devojčica (17) iz Novog Sada juče je spasila ženu kojoj je pozlilo na ulici i koja je bila bez svesti nekoliko minuta. Majka tinejdžerke s ponosom je objavila čitavu situaciju u jednoj Fejsbuk grupi i navela da je devojčica učenica srednje medicinske škole u ovom gradu. Tvrdi i da je ona jedina od svih prisutnih prišla starijoj ženi kojoj je pomoć bila potrebna.

21.05.2024

10:03

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija