• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.01.2024

09:43

Amerikanac u Beograd došao zbog Topića i obradovao sve navijače Crvene zvezde!

Starsportphoto

Crvena zvezda

Amerikanac u Beograd došao zbog Topića i obradovao sve navijače Crvene zvezde!

Podeli vest

Proveo sam popodne sa njim, pokazuje napredak u oporavku, prenosi Džonatan Givoni.

Dočekali su navijači Zvezde da Nikolu Topića gledaju u crveno-belom dresu u Evroligi, ali je, nažalost, ta radost kratko trajala. Bisr srpske košarke doživeo je povredu u svom trećem meču po povratku na Mali Kalemegdan zbog čega ga na parketu nema od 4. januara i večitog derbija protiv Partizana. 

Topiću je na meču sa crno-belima stradalo koleno, prognoze nisu bile dobre, ali bi srpski košarkaš nazad na parket mogao i brže nego što se očekivalo. Naime, jedan od najpoznatijih NBA skauta - Džonatan Givoni, proveo je nekoliko dana u Beogradu i tom prilikom pratio oporavak Nikole Topića. 

Amerikanac je saopštio da Topićev oporavak ide u dobrom smeru te da će mladi plejmejker uskoro početi da trenira. 

- Proveo sam popodne u Beogradu sa Nikolom Topićem i gledao sam njegovu rehabilitaciju. Topićev napredak je ohrabrujući kada je u pitanju oporavak od povrede kolena. Uskoro će ponovo početi da trči - objasnio je Givoni.

Foto: Starsportphoto©

 

NBA skauti već neko vreme prate rad Nikole Topića budući da se očekuje da srpski košarkaš izađe na draft ovog leta. Prema poslednjim najavama plejmejker Crvene zvezde biće sigurno među prvih 10 pikova, a neki od stručnjaka mu najavljuju i prvo mesto. 

Ipak, pre toga Topić će imati priliku da se dokaže u crveno-belom dresu i tako ispuni svoj dečački san. Izvesno je da ga neće biti na parketu protiv Albe u četvrtak, a propustiće i večiti derbi u okviru ABA lige. Prema procenama lekara mladi košarkaš na parket bi mogao nakon završnog turnira Kupa Radivoja Koraća koji je na programu od 14. do 17. februara. 

Givoni je, pored sastanka sa Topićem, u Beogradu pratio mečeve mlađih kategorija, a bio je i na utakmici Partizana i Mege koji je u okviru ABA lige odigran u čast Dejana Milojevića. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija