• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: S. M.

21.02.2024

13:20

Žestok udar iz Zvezde na Željka! I ja bih bio frustriran da sam izgubio tri Kupa!

Starsportphoto

Crvena zvezda

Žestok udar iz Zvezde na Željka! I ja bih bio frustriran da sam izgubio tri Kupa!

Podeli vest

Trener Partizana Željko Obradović u subotu nakon poraza u finalu Kupa Radivoja Koraća od Crvene zvezde sa 85:79 održao veoma emotivnu konferenciju, a sada mu je stigao odgovor iz kluba sa Malog Kalemegdana!

Željko Obradović je tada rekao da Partizan nije državni projekat, a dotakao se i sudija i prokomentarisao da su nedorasli.

Njemu je sada odgovorio Nemanja Vasiljević, direktor Košarkaškog kluba Crvena zvezda, i naglasio, između redova, da je Žoc frustriran.

Foto: Starsportphoto©

Direktor Crvene zvezde Nemanja Vasiljević

 

- Otišli smo u Niš da odbranimo trofej. Bilo je poteškoća u pripremi, kao i pitanje da li će neki igrači igrati. Na kraju se skupili, stegli zube i zasluženo trijumfovali. Malo je ružno što se priča o drugim stvarima, a ne o tome da je Zvezda pobedila Partizan, treći put u nizu. Baca se senka na to, da bi se opravdao nečiji neuspeh. I ja bih možda bio frustriran da izgubim tri trofeja u Nišu - rekao je Vasiljević za Meridian sport, a autor teksta dodao da aludira na reči Željka Obradovića posle finala.

Vasiljević je potom dodao da Željko ne zna da podnese poraz.

- Neki ljudi očigledno ne mogu da podnesu poraz... Kad god smo izgubili neku utakmicu ili ostali bez trofeja, prišao sam i čestitao. Nisam to baš doživeo sa druge strane. Od kada sam u klubu, mislim da se naši igrači, kao i svi zaposleni ponašaju se gospodski, bez provokacija i ispada - dodao je Vasiljević.

Prošlog leta kružile su priče da je Zeka Ledeja na kraju prethodne sezone, kad mu je istekao ugovor sa Partizanom, zvala Crvena zvezda. Vasiljević otkriva šta je istina.

Foto: Starsportphoto©

Nuđen Zvezdi: Zek Ledej (levo)

 

- Zek nam je ponuđen sa još dvojicom igrača iz iste agencije. Dobio sam poruku od agenta da mu ističe ugovor, da je slobodan i da možemo da pričamo o eventualnoj saradnji. Diže se farsa da smo mi hteli nekog da otmemo, a nije tako. Mi na kraju nismo izašli sa finansijskom ponudom. Oni su rekli uslove, a mi nismo dali ponudu. Naravno, ne znamo da li bi igrač prihvatio ponudu, ali je bilo razgovora, jer je bio na tržištu - otkrio je Vasiljević.

Direktor kluba sa Malog Kalemegdana potom se osvrnuo i na kapitena Miloša Teodosića i raspalio maštu "delijama" komentarom da će možda i ostati.

Foto: Starsportphoto

Možda ostane i naredne sezone: Miloš Teodosić

 

- Teo je ove godine podneo veliku žrtvu. Mislim da ni za reprezentaciju nije nastupao sa ovoliko energije. Posebno mi je drago što će u Zvezdi verovatno završiti karijeru, pogotovo zbog načina na koji je okončao sa reprezentacijom. On ima ugovor do kraja sezone. Od kada smo potpisali za ovu sezonu, pričamo i o sledećoj. Šta god on bude odlučio, mi ćemo da ispoštovati - zaključio je Vasiljević.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Ubica Aleksandra Šarca imao masku, crni kačet i crvenu jaknu! Svedoci opisali egzekutora člana "škaljarskog klana"!
Hronika

Ubica Aleksandra Šarca imao masku, crni kačet i crvenu jaknu! Svedoci opisali egzekutora člana "škaljarskog klana"!

Suđenje kriminalnoj grupi koju su, prema navodima optužnice Javnog tužilaštva za organizovani kriminal, formirali odbegli vođa "kavačkog klana" Radoje Zvicer i Nikola Vušović, zvani Džoni sa Vračara, a kojom je obuhvaćeno još 43 optuženih, nastavljeno je danas u Specijalnom sudu u Beogradu izvođenjem pisanih dokaza koji su prikupljeni protiv optuženih članova posle izvršenja krivičnih dela.

09.05.2024

17:54

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija