• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.R.

19.02.2024

13:13

Da li je ovo moguće?! Mijatović dobio jezive pretnje?! (FOTO)

Starsportphoto

Fudbal

Da li je ovo moguće?! Mijatović dobio jezive pretnje?! (FOTO)

Podeli vest

Doskorašnji mladi fudbaler Crvene zvezde Jovan Mijatović (18) našao se navodno na meti jednog internet manijaka, a sve zbog košarkaškog večitog derbija!

Mladi igrač oglasio se na svom Instagram profilu, u euforiji posle pobede crveno-belih nad večitim rivalom u finalu košarkaškog Kupa Radivoja Koraća. Napisao je deo navijačke pesme "delija" i izazvao bes navijača Partizana zbog stihova, koji ne sadrže ni psovke, ni uvrede - "da ste najbolji, lagao vas neko".

Dodao je i reči "katanac, katanac" i verovatno nije ni slutio da će kao odgovor na tu objavu dobiti brutalne pretnje jednog "tastatura manijaka". 

 

Foto: printscreen

 

 

Posle toga pojavio se na društvenim mrežama printscreen, navodno iz Mijatovićevog inboksa. Jedan manijak je, navodno, iskoristio Jovanovu fotografija sa devojkom, uz jezivi komentar:

"Silujem ti ovu dr*lju sa slike do smrti, kao i mamu ku*vetinu, cigane. Silujem ti sve žensko po kući".

Mijatović se nije oglašavao tim povodom, a na njegovim društvenim mrežama nije moguće proveriti istinost ovih navoda i objavljene fotografije sa jezivom pretnjom.

Novi fudbaler Njujork sitija morao bi, ako je sve ovo tačno, da se obrati policiji i Odeljenju za visokotehnološki kriminal, kako bi lajavac skriven iza tastature bio procesuiran, pa mu verovatno posle toga nikad više neće pasti na pamet da olako uzima u usta nečiju devojku, majku ili da izgovara i napiše bilo kakve jezive pretnje.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Piksijeve pregovaračke moći na ispitu! Šta će biti sa vunderkindom iz Bajerna?
Fudbal

Piksijeve pregovaračke moći na ispitu! Šta će biti sa vunderkindom iz Bajerna?

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije, Dragan Stojković (58), boravi u Nemačkoj na jednom od najvažnijh zadataka do početka Evropskog prvenstva, a to je pokušaj da u razgovoru "tet a tet" pridobije Bajernovog vunderkinda Aleksandra Pavlovića (19) da igra za našu zemlju. Jasno je da nisu svi igrači koji su izabrali Srbiju pre neke druge reprezentacije napravili pravi potez, ali se u FSS nadaju da je Pavlović u grupi sa onima koji će zablisati u dresu "orlova".

19.02.2024

12:26

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

Sve stoji! Na granicama puno kao u košnici, kolone kilometarske
Društvo

Sve stoji! Na granicama puno kao u košnici, kolone kilometarske

Saobraćaj je jutros bio umerenog intenziteta, ali u toku dana se očekuje pojačan saobraćaj, pre svega na auto-putevima, a zatim ka graničnim prelazima i na izlazima iz većih gradskih sredina, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS). Trenutno su najveće gužve na graničnim prelazima Batrovci i Preševo.

27.04.2024

16:25

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija