• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: B.O.

22.03.2024

18:05

KRAJ: Zvezda napokon pobedila u Evroligi!

Starsportphoto©

Crvena zvezda

KRAJ: Zvezda napokon pobedila u Evroligi!

Podeli vest

Uživo pratite meč 31. kola Evrolige između Crvene zvezde i Virtusa.

CRVENA ZVEZDA - VIRTUS  94:79 (21:23, 27:19, 26:23, 20:14)

Grad: Beograd

Dvorana: Beogradska arena

Sudije: Emin Mogulkoč, Karlos Kortes, Saulius Rakis

Crvena zvezda: Smart, Lazarević, Terodosić, Hanga, Davidovac, Mitrović, Tobi, Bolomboj, Ilić, Nedović, Gedraitis, Gilespi

Virtus: Lundberg, Belineli, Pajola, Dobrić, Maskolo, Lomažs, Šengelija, Miki, Polonara, Žižić, Danston, Abas

 

UŽIVO: 

ČETVRTA ČETVRTINA: 

KRAJ! 

40. minut - Još jedno lagano zakucavanje za Bolomboja, ovoga puta nakon Nedovićeve asistencije, a onda šuter Zvezde kruniše sjajnu partiju još jednom trojkom - 94:78!

40. minut - Nesportski faul Šengelije, Davidovac ide na liniju penala! Crvena zvezda prekida seriju poraza - 89:78! 

39. minut - Još magije u režiji Miloša TEodosića koji je pod košem pronašao samog Bolomboja - 87:78! Mora tajm-autom da reaguje Luka Banki, crveno-beli grabe ka pobedi! 

Foto: Starsportphoto

 

38. minut - Trojka Marka Belinelija, treća večeras, na drugoj strani Danston zaustavlja Nedovića bez faula - 84:78!

37. minut - Na jednoj strani poentira Toko Šengelija, na drugoj Rokas Gedraitis - 84:75!

36. minut - Ostaje Virtus bez važnog aduta pošto petu ličnu pravi Džordan Miki i to u napadu, Šengelija ima četiri faula. 

35. minut - BOLOMBOOOOOJ! Uključio se i centar Zvezde u večerašnju utakmicu, u prethodnom napadu blokirao je Mikija, a sada uz faul Šengelije pogađa  i koristi dodatno bacanje - 82:73!

34. minut - Nižu se promašaji na obe strane, ali prekida to Džordan Miki i ponovo vraća Virtus u igru - 79:73!

33. minut - Simultanka Dejana Davidovca koji pogađa pored Avudua Abasa, na drugoj strani uzvraća istom merom Džordan Miki - 79:71!

32. minut - MITROVIIIIIĆ! Maločas je Miki uspeo da zaustavi Mitrovića, ovoga puta - ne! Centar Zvezde pogađa uz faul iskusnog Amerikanca i koristi dodatno bacanje - 77:69!

31. minut - Otvara Marko Belineli svojim poenima poslednji kvartal u "Beogradskoj areni", mogao je na drugoj strani da vrati Luka Mitrović, ali ne pogađa pored Mikija - 74:69!

TREĆA ČETVRTINA: 

30. minut - Sada polaganje Nemanje Nedovića, pokazuje šuter Zvezde svoj raznovrsni napadački arsenal, ali tačnu na treći period stavlja Toko Šengelija svojim poenima pod košem - 74:65!

Foto: Starsportphoto

 

30. minut - NEDOVIIIIIIIIIIĆ! Serija Zvezde 11:0 za novu dvocifrenu prednost crveno-belih - 72:61!

29. minut - Nastavlja se serija Zvezde, ponovo na krilima dobre odbrane! Napao je Mitrović u kontri Pajolu i iznudio dva penala, ali je bio polovičan - 69:61!

28. minut - Lakše se diše nakon još jedne dobre odbrane i lakih poena Nemanje Nedovića sa linije penala, Zvezda ponovo ima +5 - 66:61!

27. minut - TEODOSIIIIIIIIĆ! Evo je preko potrebna trojka za crveno-bele - 64:61!

27. minut - Kompletan povratak Virtusa! Gedraitis ne pogađa posle prodora, a potom zbog prigovora dobija tehniču! Lundberg pogađa slobodno bacanje - 61:61!

26. minut - Nastavlja se prazan hod Zvezde, prvo je istekao napad crveno-belima, a potom sa poludistance nije pogodio Luka Mitrović, koristi to Ludberg i sa linije penala smanjuje zaostatak svog tima - 61:60!

25. minut - Greške na obe strane, malo je falilo da Adam Hanga obezbedi novi napad Zvezdi nakon što je Tobi "zalepio" Toka Šengeliju. Ipak, poklon napad za Virtus i trojka za Šengeliju - 61:58! Tajm-aut za Sferopulosa...

24. minut - Serija 6:0 u  režiji Ifea Lundberga koji pogađa još jednu trojku, ali prekida to Nemanja NEdović poenima nakon prodora - 61:55!

24. minut - Trojka Nemanje Nedovića na jednoj strani, na drugoj ponovo nakon ofanzivnog skoka pogađa Ife Lundberg - 59:52!

23. minut - Ubija ofanzivni skok Virtusa crveno-bele i održava goste u igri, sada je Toko Šengelija dobio popravni i pogodio za tri poena - 56:49!

Foto: Starsportphoto

 

23. minut - Šteta... Mogla je Zvezda da nastavi svoju seriju, ali loptu gubi Hanga i poklanja penale Ifeu Lundbergu koji je siguran sa linije slobodnih bacanja - 54:46!

22. minut - Prvi put Zvezda ima dvocifrenu prednost večeras nakon poena Nemanje Nedovića, a potom još jedna dobra odbrana crveno-belih - 54:44!

22. minut - Divna akcija crveno-belih i "alej-up" Hange za Džoela Bolomboja, održava Zvezda +8 na startu drugog poluvremena - 52:44!

21. minut - Delovalo je da će Zvezda teško do poena na startu treće deonice, a onda je odbrana Virtusa pukla i poklonila nove poene Dejanu Davidovcu - 50:42!

DRUGA ČETVRTINA: 

20. minut - TEODOSIIIIIĆ! Prvo spektakularna asistencija za Majka Tobija koji pogađa za tri poena iz ugla, a potom krađa lopte i još jedna trojka na isteku napada - 48:42!

19. minut - Tajm-aut završnica prvog poluvremena! Dobra reakcija Zvezde nakon minuta predaha i četiri vezana za poena Bolomboja - 42:40! Sada reaguje strateg Virtusa - Luka Banki. 

18. minut - GEDRAITIIIIIS! Sjajno spremljena akcija iz tajm-auta i prva trojka za Litvanca večeras, ali na drugoj strani Toko Šengelija nastavlja svoju seriju - 38:40!

Foto: Starsportphoto©

 

17. minut - Sporna sudijska odluka i, utisak je, poklon za Toka Šengeliju koji je fauliran nakon kontakta sa Daliborom Ilićem. Na drugoj strani sa poludistance pogađa Dejan Davidovac - 35:36!

16. minut - Zvezda vodi! Muče se crveno-beli, ali na krilima dobre odbrane stižu do lakih poeni u kontri. Sada je čistu loptu Dalibor Ilić izbio Šengeliji i u kontri pronašao Majka Tobija - 33:32!

15. minut - Napokon poeni za domaći sastav, Luka Mitrović je bio precizan sa linije penala pošto ga je Abas faulirao, a Virtus prethodno ispunio bonus. Potom dobra odbrana Zvezde i laki poeni za Tobija - 31:32!

14. minut - Bezidejno deluje napad Crvene zvezde, koriste to košarkaši Virtusa i preko Avudua Abasa uvećavaju svoju prednost - 27:32!

13. minut - Prekida Miloš Teodosić seriju Virtusa pošto je bio precizan sa linije penala nakon faula Džordana Mikija - 27:30!

12. minut - Jako loša reakcija Nedovića u odbrani, ostavio je sam Lomažsa na šutu za tri poena, a Letonac to surovo kažnjava, na drugoj strani ne uspeva to da vrati Rokas Gedraitis - 25:28!

12. minut - Prošao je Nemanja Nedović pored Lomažsa i pogodio uz faul, ali nažalost ne koristi dodatno bacanje - 25:25! Rezultatski egal u ovim momentima...

Foto: Starsportphoto©

 

11. minut - Fenomenalno dodavanje Miloša Teodosića "u prostor" za lake poene Luke Mitrovića, ali na drugoj strani Džordan Miki surovo kažnjava lošu odbranu Majka Tobija - 23:25!

PRVA ČETVRTINA: 

10. minut - Četvrta trojka za Virtus večeras - prvo je pogodio Pajola, a potom i Avudu Abas, uspeva to da vrati Teodosić - 21:23!

9. minut - Teodosić na parketu - odmah magija! Iskusni plej na tacni poslužio je Džoela Bolomboja, a onda zahvaljujući dobroj odbrani otvorio kontru crveno-belih koji prvim poenima kruniše Luka Mitrović - 19:17!

8. minut - Seriju promašaja na obe strane prekida Džordan Miki, iskusni centar napao je Džoela Bolomboja i lagano poentirao za novi preokret u "Beogradskoj areni" - 15:17!

7. minut - Vode "rat" Šengelija i Dalibor Ilić - odbrana nema! Sada je Gruzin nadigrao krilnog centra Crvene zvezde, odmah Janis Sferopulos na parket šalje Luku Mitrovića - 15:15! 

6. minut - HANGAAAAA! Iskupio se Mađar za prethodnu grešku pošto je pogodio za tri poena na isteku napada, na drugoj strani crveno-beli se uspešno brane - 15:13!

5. minut - Šteta! Dalibor Ilić pogađa za tri poena preko Toka Šengelije, ali mu se reprezentativac Gruzije odužio i pogodio uz faul, a potom iskoristio dodatni penal - 12:13!

Foto: Starsportphoto©

 

5. minut - Opšta konfuzija na parketu... Hanga krade loptu, potom gubi posed i otvara kontru za Virtus, a u tranziciji precizan je za tri poena iskusni Marko Belineli - 9:10!

4. minut - DAVIDOVAAAAAAC! Evo je prva trojka za crveno-bele večeras, imao je Zrenjaninac dovoljno prostora da se namesti i pogodi preko Belinelija - 9:7!

3. minut - Imala je Zvezda šansu da povede prvi put večeras, ali velika greška Adama Hange koju koristi Ognjen Dobrić i beleži prve poene u tranziciji. Ekspresan odgovor na drugoj strani u režiji Nemanje Nedovića - 6:7! 

2. minut - Lepa kontra crveno-belih i lagani poeni za Nemanju Nedovića - 4:5. Svemu je prethodio promašaj Ognjena Dobrića za tri poena. 

2. minut - Zakucavanje Brajana Danstona nakon lepe asistencije Šengelije, ali vraća to na drugoj strani Dalibor Ilić. Povremeni srpski reprezentativac poentirao je iz odbojke pošto je Davidovac promašio zicer - 2:5. 

1. minut - Dva slobodna bacanja promašio je Adam Hanga, ofanzivni skok potom kupi Džoel Bolomboj, ali pravi korake prilikom "zidanja"... 

1. minut - Utakmica je počela! Prvi napad na meču imaće Virtus i odmah trojka za goste, precizan iz ugla bio je Marko Belineli - 0:3! 

 

18:49 - Počelo je zvanično predstavljanje ekipa! 

18:35 - SASTAVI! 

Foto: Informer

 

18:30 - Janis Sferopulos ni večeras na raspolaganju neće imati Nikolu Topića, Treja Tompkinsa, Jaga Dos Santosa, dok je nastup Branka Lazića pod znakom pitanja. 

18:24 - Virtus je vezao tri poraza u Evroligi i zakomplikovao svoju sudbinu na tabeli. Četi Luke Bankija neophodna je pobeda protiv Zvezde kako bi ostali u konkurenciji za plej-of. 

18:21 - Crveno-beli duel protiv Virtusa dočekuju u katastrofalnoj seriji poraza u Evroligi i bez šanse za plasman u doigravanje. Zvezda je vezala šest neuspeha, a poslednju pobedu upisali su 30. januara protiv Valensije u "Beogradskoj areni". 

18:05 - Dobro došli na lajv prenos utakmice 31. kola Evrolige između Crvene zvezde i Virtusa. Sve detalje sa ovog meča uživo možete pratiti uz portal Informer.rs!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

4 najdugovečnije rase pasa! Oni mogu da dočekaju duboku starost
Ljubimci

4 najdugovečnije rase pasa! Oni mogu da dočekaju duboku starost

Biranje kućnog ljubimca uvek je velik izazov jer u obzir treba uzeti mnogo faktora hoće li pas živeti u kući ili stanu, s decom ili mirnijim penzionerima, treba li mnogo vremena i strpljenja da ga dresirate, koliko će dlake gubiti i na kraju koliko će uopšte dugo živeti?

27.04.2024

06:21

Džet set

Srbija