• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

01.10.2016

20:25

(VIDEO) TEŽAK KIKS DORTMUNDA! Bajern remizirao, a "milioneri" potom izgubili!

Fudbal

(VIDEO) TEŽAK KIKS DORTMUNDA! Bajern remizirao, a "milioneri" potom izgubili!

Podeli vest

Dan za zaborav Borusije Dortmund! Najljući rival Bajern je kiksirao kod kuće protiv Kelna (1:1) i umesto da iskoriste tu šansu i priđe mu na bod zaostatka, "milioneri" su izgubili u Leverkuzenu (2:0)

Admir Mehmedi je u 10. minutu doneo prednost Bajeru, da bi tačku na meč stavio Čičarito Ernandez u 79. minutu.

Leverkuzen je upisao vrednu pobedu kojom se dograbio gornjeg dela tabele.

Bajern je posle pet vezanih pobeda u šampionatu u šestom kolu Bundeslige odigrao sa Kelnom 1:1, Herta je sa 2:0 pobedila Hamburg, dok su posle goleade Verder i Darmštad odigrali 2:2

Bavarci su izgleda zapali u manju krizu. Samo pre nekoliko dana ekipa Karla Anćelotija poražena je od Atletiko Madrida (1:0) u Ligi šampiona, a sada je bez celog plena ostala i u duelu sa Kelnom. 

Bajern je poveo u finišu prvog poluvremena. Bernat je centrirao sa leve stane, a Kimih pored trojice čuvara glavom smestio loptu u mrežu. Bajern je početkom poluvremena imao dve fantastične šanse da duplira rezultat, prvo preko Milera, a potom Martineza, koji je pogodio stativu.

Usledila je kazna. Keln je do egala došao u 63. minutu utakmice sjajnim pogotkom Modestea. Miler je u nastavku imao još jednu dobru priliku da donese lideru Bundeslige trijumf,  ali lopta nije htela u gol, pa nije bilo promene rezultata. 

Miloš Jojić i Filip Mladenović su meč odgledali sa klupe Kelna. 

Bajern je pored remija ostaje na prvom mestu sa 16 bodova, tri manje ima Herta na drugom mestu.

Čatiri pogotka pala su na meču između Darmštada i Verdera - 2:2. Domaćin je vodio golom Čolaka do  51. minuta kada je ekipa iz Bremena izjednačila, a onda su za šest minuta videli dva gola. Verder je preokrenuo u 67, ali vođstvo nije uspeo da zadrži duže od šest minuta - 2:2.

Vedad Ibišević je sa dva gola doneo pobedu Herti u Berlinu u duelu sa Hamburgom - 2:0, dok je Hofenhajm slavio na gostovanju Ingolštadu rezultatom 2:1.  


BUNDESLIGA

6. kolo

Subota
Bajern - Keln 1:1 (1:0)
(Kimih 40 - Modeste 64)

Herta - Hamburg 2:0 (1:0) 
(Ibišević 29, 69pen)  

Ingolštad - Hofenhajm 1:2 (0:2)
(Hinterser 90+4 - Vagner 11, Demirbaj 35)   

Darmštad - Verder 2:2 (1:0)
(Čolak 19, 73 - Sane 51, Gnabri 67)

Frajbrug - Ajntraht 1:0 (1:0)
(Grifo 3)

Leverkuzen - Borusija D.  2:0 (1:0)
(Mehmedi 10, Ernandez 79)

Nedelja
Volfsburg - Majnc 15.30
Šalke - M'gladbah 17.30

Petak
Lajpcig - Augzburg 2:1 (1:1)
(Forsberg 11, Poulsen 52 - Đi 14)


Tabela: Bajern 16, Herta 13, Dortmund 12, Keln 12, Lajpcig 12, M'Gladbah 10, Hofenhajm 10, Frankfurt 10, Leverkuzen 10... 

LAJPCIG MARŠIRA KROZ BUNDESLIGU! Augzburg nemoćan protiv novajlije!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija