• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Žurnal

07.03.2017

10:03

VERMEZOVIĆ PROTIV STRANACA: Dosta su dvojica u timu!

Fudbal

VERMEZOVIĆ PROTIV STRANACA: Dosta su dvojica u timu!

Podeli vest

Bivši trener Partizana Vladimir Vermezović digao je glas protiv velikog broja stranaca u domaćem fudbalu i složio se sa predsednikom FSS Slavišom Kokezom da njihov broj treba smanjiti

 

Vermezović je svojevremeno prezimeo sa Partizanom u Evropi, a imao je u timu Ifeanija Emegharu, Pjera Boju i Obioru Oditu, ali smatra da su dvojica stranaca po timu sasvim dovoljna.

- Najviše dva stranca! Oni moraju da donose kvalitet za Evropu, a ne samo za domaću scenu. Pogledajte Abubakara Oumarua, daleko bolje je igrao u međunarodnim kupovima. Pravi stranac čini saigrača boljim, ali stranac u Srbiji i Evropi nije isto. Uvek sam za šansu našoj deci, biće bolje i reprezentaciji - rekao je Vermezović za Žurnal.

On smatra da su odluku o povećanju broja stranaca doneli predsednici klubova, iako su treneri uglavnom protiv toga.

Nonsens: posle osvajanja zlata na Svetskom prvenstvu za igrače do 20 godina umesto da smanjimo broj stranaca mi - povećavamo! Ne razumem?! Možda treneri i nisu za to, ali vlasnici i predsednici klubova... - istakao je Vladimir Vermezović.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ivan

pre 7 godina

I onda ocekujete da nesto uradimo u Evropu...drhtimo dali cemo prvu utakmicu dobiti,ako drugu prodjemo to je vec uspeh,uspeh kluba u toj godini!!!!!Smesni smo i jadni!!!!Kako mislite sa samo 2 stranca da imamo kvalitet?Pa mi ako imamo toliko igraca domacih da mogu da naprave tako kvalitetnu ligu domacu nasa reprezentacija ce na krovu sveta,plus nasi sto igraju van\n

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija