• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

30.03.2017

14:04

RONALDOV VAJAR JE CAR! Santos: Ni Isus se nije svima sviđao!

Fudbal

RONALDOV VAJAR JE CAR! Santos: Ni Isus se nije svima sviđao!

Podeli vest

Portugalski vajar Emanuel Santos, kojem se ceo svet danas smeje zbog užasne skulpture Kristijana Ronalda, koju je uradio za aerodrom u Funšalu, kaže da ga ne zanimaju kritičari, jer se "ni Isus nije svima sviđao"

 

 

Santosov je rad postao sprdnja na internetu, jer izgleda kao karikatura, pa čak jedva i podseća likom na Ronalda.

Umetnik, pak, tvrdi, da se Kristijanu rad dopao. Uz manje sugestije...

- Ronaldov brat mu je poslao fotografije skulpture kada je bila završena i njemu se dopalo ono što je video. Pitao je samo za neke bore koje mu se stvaraju na licu kada se smeje i rekao da na radu deluje previše ozbiljno, pa pitao da li mogu da se urade neke prepravke da izgleda malo vedrije. Na kraju, dao je zeleno svetlo da se skulptura objavi - ispričao je Santos.

On je dodao da mu ostala mišljenja uopšte nisu važna.

- Nemoguće je zadovoljiti i Grke i Trojance. Čak ni Isus nije bio svima po volji. U pitanju je stvar ukusa - smatra Santos.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija