• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

13.08.2017

22:26

SVI PRIČAJU O ROCKOVU! Đukić i Vanić na sva usta hvale golmana Voše!

Fudbal

SVI PRIČAJU O ROCKOVU! Đukić i Vanić na sva usta hvale golmana Voše!

Podeli vest

Treneri Partizana i Vojvodine Miroslav Đukić i Nenad Vanić su posle derbija u Novom Sadu pohvalili čuvara mreže "lala" Emila Rockova

Partizan je teškom mukom stigao do pobede u Novom Sadu i to golom Bojana Ostojića u 89. minutu. Imali su prethodno crno-beli nekoliko prilika, ali je Rockov branio fantastično i skidao nemoguće.

- Srećan sam što smo derbi rešili u našu korist. Imali smo nekoliko dobrih prilika, njihov golman je bio odličan, ali na kraju smo zasluženo pobedili. Veoma teška utakmica, protiv teškog protivnika. Vojvodina je tvrda i agresivna ekipa. Ovde se niko nije naigrao niti je lako došao do pobede - poručio je trener Partizana Miroslav Đukić posle utamice.

Njegov kolega na klupi Vojvodine Nenad Vanić takođe je pohvalio Rockova.

Partizan je imao inicijativu, naš golman je izvanredno reagovao u dve, tri situacije. U drugom poluvremenu smo bili bolji, uspostavili smo ravnotežu, bili opasniji u nekim trenucima. Partizan je bio opasan iz prekida i to je na kraju uspeo da pretvori u pobedu. Moramo da zaboravimo ovaj poraz i da se okrenemo narednim mečevima - poručio je Vanić.

(VIDEO) PARTIZAN SRUŠIO VOJVODINU! Rockov izluđivao crno-bele, Ostojić pogodio u 89! 

(VIDEO) I ODBRANE MOGU DA BUDU UMETNOST! Majstorije Rockova protiv Partizana!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija