• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: twitter

28.06.2018

09:46

(FOTO) KARLEUŠA NAPALA KRSTAJIĆA: Tako je to kad igra neko dete!

Fudbal

(FOTO) KARLEUŠA NAPALA KRSTAJIĆA: Tako je to kad igra neko dete!

Podeli vest

Supruga Duška Tošića, pevačica Jelena Karleuša, napala je na tviteru selektora reprezentacije Srbije Mladena Krstajića zbog toga što je sklonio njenog muža iz tima za meč sa Brazilom

Neočekivano je Krstajić odlučio da na teren pošalje Miloša Veljkovića, a posle poraza od Brazila i eliminacije sa Mundijala, Karleuša je prokomentarisala na tviteru:

Tako to ide kad umesto brutalnog defanzivca igra neko dete....


Međutim, njena provokacija nije baš uspela, pošto je uglavnom dobila odgovore da je Srbija izgubila od Švajcarske upravo greškom Tošića, koji je pustio Šaćirija da pretrči pola terena i postigne gol.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Marinko Magla

pre 5 godina

Ova treba da bude u rubrici"verovali ili ne".

savo

pre 5 godina

pa i ti si izabrala mladjeg od sebe te su vam u tome ukusi slicni

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija