• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Srpski Telegraf

19.12.2018

09:28

SAMO EGZOTIČNO! "Orlovi" u januaru na turneji po centralnoj Americi

Fudbal

SAMO EGZOTIČNO! "Orlovi" u januaru na turneji po centralnoj Americi

Podeli vest

Fudbalska reprezentacija Srbije imaće u januaru egzotičnu turneju po zemljama Centralne Amerike

Fudbalski savez Srbije ugovorio je za kraj januara i početak februara utakmice sa Jamajkom, Barbadosom i Trinidadom i Tobagom, sve u gostima, a troškove puta i smeštaja snosiće domaće reprezentacije, saznaje Srpski Telegraf.

S obzirom na termin utakmica, jasno je da selektor Mladen Krstajić neće moći da vodi na put naše najbolje fudbalere, već će okosnicu reprezentacije činiti igrači iz Superlige.

A, kako su i naši klubovi u tom periodu na pripremama, većina i u inostranstvu, pitanje je na koje će sve snage Krstajić moći da se osloni na ovoj egzotičnoj turneji.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija