• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.01.2019

12:02

(FOTO) ENGLESKOM GOLMANU RAZBILI ZUBE, ON SE SPRDAO NA TVITERU: Ako neko želi da mi plati nove...

Fudbal

(FOTO) ENGLESKOM GOLMANU RAZBILI ZUBE, ON SE SPRDAO NA TVITERU: Ako neko želi da mi plati nove...

Podeli vest

Čuvar mreže engleskog niželigaša Forest Grin Roversa Džejms Montgomeri doživeo je pravu nezgodu na meču protiv Mansfild Tauna kada mu je prilikom jedne intervencije protivnički fudbaler razbio nekoliko zuba u vilici

Montgomeri je ubrzo prebačen u bolnicu, a na putu ka njoj je iskoristio čari društvenih mreža da sa svojim pratiocima podeli grozotu kroz koju je prošao, ali i da se našali sa njima.

Foto: printscreen instagram

Tekst potpisa

Naime, ovaj vickasti golman se ufotkao u lokvi krvi na licu i uz jezivu fotografiju napisao da ju je okačio kako bi zainteresovao pratioce da mu kupe nove zube.

 

Inače, Forest Grin Roversi se takmiče u Engleskoj ligi dva, a meč protiv Mansfilda završen je rezultatom 1:1.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija