• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.03.2019

22:50

(VIDEO/FOTO) FAVORITI BEZ GREŠKE! Bosna slavila protiv Jermenije, Španci sa penala savladali Norvežane!

Fudbal

(VIDEO/FOTO) FAVORITI BEZ GREŠKE! Bosna slavila protiv Jermenije, Španci sa penala savladali Norvežane!

Podeli vest

Subotnji program kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u fudbalu protekao je bez većih iznenađenja, pošto su reprezentacije koje su važile za favorite u uvodnim mečevima odneli pobede

Reprezentacija Bosne i Hercegovine slavila je na domaćem terenu protiv Jermenije 2:1 golovima Radeta Krunića u 33. i Denija Miloševića u 80. minutu, a utešni pogodak za goste postigao je u trećem minutu nadoknade sa penala.

Izabranici Roberta Prosinečkog tako su stigli do tri boda u grupi J koliko imaju i selekcije Grčke i Italije. Heleni su bili bolji na gostovanju Lihtenštajnu slaveći sa 2:0, dok je istim rezultatom Italija uzela meru Finskoj.

Foto: Reuters

 

Teže nego što se očekivalo reprezentacija Španije je slavila protiv Norveške sa 2:1. Rodrigo je već u 16. minutu doveo "crvenu furiju" u vođstvo, međutim gosti se nisu predavali pa su pogotkom napadača Bornmuta Džošue Konga u 65. stigli do izjednačenja sa penala, a na isti način je Serhio Ramos pet kasnije postavio konačan rezultat.

Španci sada imaju isto bodova kao i Švedska koja je slavila u gostima protiv Rumunije sa 2:1, odnosno Malta koja je istim rezultatom bila bolja od Farskih ostrva.

Nešto ranije Švajcarci su lagano došli do bodova na gostovanju Gruziji slaveći sa 2:0, pa imaju isto bodova u grupi koliko i Republika Irska koja je minimalnim rezultatom bila bolja od Gibraltara.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija