• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. Gligorić

15.06.2019

15:44

POČINJE EP ZA MLADE! "Orlići" ciljaju na titulu

Fudbal

POČINJE EP ZA MLADE! "Orlići" ciljaju na titulu

Podeli vest

Evropsko prvenstvo za igrače do 21 godine u nedelju počinje u Italiji i San Marinu, a fudbalska reprezentacija Srbije igraće u ponedeljak (18.30, RTS 1) u Trstu svoj prvi meč protiv selekcije Austrije

Turnir će trajati do 30. juna, a, prema procenama kladionica, glavni favoriti za zlato su Španci, potom slede Francuzi, Italijani, aktuelni šampioni Nemci i Englezi. Srbija se nalazi u B grupi, gde su još pomenuta Austrija, kao i selekcije Nemačke i Danske. Pobednici tri grupe idu direktno u polufinale, a tamo će im se priključiti najbolja drugoplasirana ekipa.

RASPORED SRBIJE NA EP


Srbija - Austrija 17. jun, 18.30
Nemačka - Srbija 20. jun, 21.00
Danska - Srbija 23. jun, 21.00


Srbiju smatraju kao ekipu koja bi mogla da iznenadi iz drugog plana, najviše zbog činjenice da su na spisku selektora Gorana Đorovića novi igrač Real Madrida Luka Jović, jedan od najtraženijih štopera Evrope Nikola Milenković, kao i Andrija Živković, Nemanja Radonjić i Saša Lukić.

Levi bek srpske reprezentacije Miroslav Bogosavac veruje u uspeh na predstojećem turniru.

- Imamo sve uslove da uradimo nešto veliko na turniru. Idemo meč po meč, želimo da doguramo što dalje. Prvog rivala Austriju poznajemo iz kvalifikacija, a Nemci brane titulu. Danci su takođe ozbiljni. Svesni smo da nas očekuje veliko takmičenje i da najmanja greška može skupo da nas košta - kaže Bogosavac.

Reprezentaciji se u četvrtak po podne priključio i Luka Jović, koji je u Trst doputovao direktno iz Madrida, gde je imao promociju u Realu. Doskorašnji napadač Ajntrahta iz Frankfurta, uz Italijana Federika Kjezu, najskuplji je fudbaler ovog turnira. Jović je prešao u Real za 60 miliona evra, a upravo toliko traži Fiorentina za Kjezu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Ubila šiptarskog komandanta i osula paljbu prema OVK teroristima! Rada se nije dala do poslednjeg daha: Sve za Srbiju, Srbiju nizašta!
Društvo

Ubila šiptarskog komandanta i osula paljbu prema OVK teroristima! Rada se nije dala do poslednjeg daha: Sve za Srbiju, Srbiju nizašta!

Radmila Petrušić (1948-1999) bila je nastavnik Srpskog jezika i živela je u Pećkoj Banji zajedno sa suprugom Mihailom te sinovima Danilom i Goranom.Radmila je svoj radni vek počela daleke 1968. godine u varoši Vrela u etnički čistom albanskom mestu. Bila je pravi primer hrabre i ponosne Srpkinje koja se uvek vodila krilaticom "Sve za Srbiju, Srbiju nizašta".

06.05.2024

20:49

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija