• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.01.2020

21:50

VEĆ PAKUJE KOFERE! Čovek u koga je Vladan Milojević imao beskrajno poverenje višak u španskom drugoligašu!

Fudbal

VEĆ PAKUJE KOFERE! Čovek u koga je Vladan Milojević imao beskrajno poverenje višak u španskom drugoligašu!

Podeli vest

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde Slavoljub Srnić, koji je od prošle zime član španskog drugoligaša Las Palmasa, najverovatnije će posle samo godinu dana promeniti sredinu, prenosi lokalna štampa

Dolazak ofanzivca Majorke Aridaja Kabrere uticao je na to da Las Palmas popuni bočne pozicije, odnosno da pokuša da proda nekadašnjeg velikog Zvezdinog aduta. Ove sezone Slavoljub Srnić je odigrao 16 mečeva u Segundi i sigurno da sa tim brojkama ima vrednost na tržištu.

Španci pišu da bi vrlo lako Srnić mogao da se preseli u istočnu Evropu, odnosno da postoje klubovi koji se interesuju za njegove usluge. Las Palmas je i letos pokušavao da proda Srnića, ali tada nije bilo zainteresovanih. Iz prostog razloga. Srnić nije bio standardan.

Las Palmas je kupio Srnića od Crvene zvezde prošlog januara za 300.000 evra.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija