• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.07.2020

21:20

STAO U ODBRANU NOJERA! Hrvat brani Nemca nakon što je ovaj pevao Tompsonove pesme!

Fudbal

STAO U ODBRANU NOJERA! Hrvat brani Nemca nakon što je ovaj pevao Tompsonove pesme!

Podeli vest

Hrvatski fudbaler Ivan Rakitić stao je u odbranu Manuela Nojera, nemačkog golmana koji je na odmoru u Hrvatskoj pevao pesmu Marka Perkovića Tompsona

Popularnu numeru "Lijepa li si" on je pevao na ostrvu Šipana, u društvu nekoliko lokalnih stanovnika...

(VIDEO) ZBOG USTAŠE NEMCI ŽESTOKO UDARILI PO NOJERU! Tompson slavi zločine ustaša, hrvatskih fašista i ubijanje Srba!

Video se brzo proširio Evropom, a nemački mediji su, znajući za pozadinu i veličanje ustaštva pevača Tompsona, osudili ovakav gest Nojera.

- Manuel je poput Hrvata. Ponosni smo što svake godine dolazi u Hrvatsku i oseća se ugodno u našoj zemlji. Meni je u Šalkeu bio poput starijeg brata. Manu ima poseban odnos prema našoj zemlji zbog svog prijatelja i ličnog trenera Tonija Tapalovića. On je Hrvat i dolazi iz Dubrovnika te je on veliki razlog zbog kojeg se Nojer zaljubio u Hrvatsku i našu muziku -objasnio je Rakitić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zoran

pre 3 godine

Da je pevao - Sprem te se, sprem te se četnici ...bilo bi ok, verovatno.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija