• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.09.2020

20:15

BANE NIJE ŠPIJUNIRAO! Tumbaković pred Rusiju: Nisam pričao sa Ivanovićem, imam svoje skaute!

Fudbal

BANE NIJE ŠPIJUNIRAO! Tumbaković pred Rusiju: Nisam pričao sa Ivanovićem, imam svoje skaute!

Podeli vest

Fudbalska reprezentacija Srbije u četvrtak (20.45) igra sa Rusijom u prvom kolu Lige nacija

 

Neposredno pred poslednji trening orlova na stadionu Dinama, na video-konferenciji na pitanja novinara odgovarali su selektor Ljubiša Tumbaković. Ruske novinare je zanimalo da selektor  oceni spremnost srpskih reprezentativaca za prvi meč u ovoj godini.

- To je jedno filozofsko pitanje. Mi treneri imamo uvid u njihovu fizičku pripremu tek kada dođu na pripreme. A oni se trenutno uglavnom nalaze u pripremnom periodu - rekao je selektor Srbije.

Tumbaković je upitan i da li se konsultovao sa Branislavom Ivanovićem zbog toga što veliki broj njegovih saigrača iz Zenita nastupa za selekciju Rusije, a i Đorđe Despotivić igra za Rubin iz Kazanja.

NEMANJA NAS JE SVE IZNENADIO! Selektor Srbije prvi put o Matiću, nepozivanju Milivojevića i "penziji" Kolarova!

MI SMO MALA ZEMLJA, MATIĆ ĆE NAM NEDOSTAJATI! Tadić pred Ligu nacija: Moramo da poštujemo odluke!

 

- Ne, nisam imao kontakt sa Ivanovićem, nisam razgovarao ni sa Despotovićem o tome, i to ne radim. Imamo svoju skauting službu, pratili smo njihove igrače i mislim da imamo uvid u njihovu formu i način igre.

O kvalitetima i snazi ruske reprezentacije...

- Oni su jako dobra reprezentacija koja je svoj kvalitet pokazala na Svetskom prvnetvu. Imaju zajedništvo, iskustvo, igrače koji se nalaze u zrelim, lepim godinama. Sigurno su trenutno jedna od najboljih reprezentacija.

Golovin i Mirančuk neće igrati zbog povreda.

- Oni su sjajni igrači, sigurno će puno nedostajati, ali ruska reprezentacija ima mnogo dobrih igrača koji sve mogu da nadomeste i sigurno da nam neće biti lako.

Kakvu reprezentaciju Srbije možemo očekivati na stadionu Dinama?

- Neću to naravno reći, to je deo naše strategije.Kada sve prođe imaćemo konferenciju pa možemo da pričamo o svemu.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17