• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.09.2020

23:36 >> 21:35

TRANSFERI (13. SEPTEMBAR)! Liverpul doveo golmana, Stanojević naciljao četvoricu!

Fudbal

TRANSFERI (13. SEPTEMBAR)! Liverpul doveo golmana, Stanojević naciljao četvoricu!

Podeli vest

Pratili smo još jedan dan na fudbalskoj transfer pijaci

 

22.59 - Toliko za danas. Budite sa nama i sutra!

22.55 - Gotovo! Arsenal je prodao rezervnog golmana Martineza u Aston Vilu za čak 25.000.000 evra.

22.45 - Arkadijuš Milik novi je napadač Rome! Poljak stiže iz redova Napolija.

22.05 - Fudbaler Fenerbahčea Vedat Murići doputovao je danas iz Istanbula u Rim kako bi potpisao ugovor sa Lacijom, preneli su danas italijanski mediji.

21.35 - Trener VBA Slaven Bilić potvrdio je da Srbin stiže u Premijer ligu. Više o tome OVDE.

20.55 - Francuski mediji javljaju da se Aston Vila već dogovorila sa Bertrandom Traoreom koji, navodno, stiže iz Liona za 20 miliona evra. Ako je tako, onda nema puno svrhe da dovode i Rašicu iz Verdera. Videćemo, biće zanimljivo...

 

 

19.40 - Gotovo! Liverpul je doveo talentovanog brazilskog golmana Marsela Pitalugu. Glavnu ulogu u poslu je odradio Alison, a momak koji ima tek 17 godina biće plaćen 700.000 funti.

18.32 - U Atletiku i dalje odbijaju da pregovaraju sa Arsenalom oko Tomasa Partija. "Jorgandžije" žele svih 50 miliona evra, koliko iznosi njegova otkupna kaluzula.

17.20 - Slovenac Miha Zajc (26) novi je igrač Đenove, saopštio je njegov bivši klub Fenerbahče. U pitanju je jednogodišnja pozajmica s pravom otkupa koji bi iznosio 3.000.000 evra.

 

 

16.50 - Prvi čovek Trabzona Ahmet Agaoglu kazao je za turski Fanatik da su u toku intenzivni pregovori njegovih ljudi ne samo sa RB Lajpcigom oko norveškog gorostasa, nego i sa Totenhemom!

15.06 - Trener Partizana Aleksandar Stanojević otkrio je imena četvorice igrača koje crno-beli žele da dovedu do kraja prelaznog roka! Među njima je i vezista Bašakšehira Miloš Jojić, Ivan Obradović i Svetozar Marković i Nikola Čumić.

14.40 - Mediji u Turskoj javljaju da se vezista Vest Hema Džek Vilšir dogovorio sa Galatasarajem. 

13.36 - Legendarni holandski as Šak Svart, inače rekorder po broju nastupa u Ajaksu je u razgovoru za Dazn otkrio da je Ronald Kuman jako zainteresovan za Mohameda Salaha, što je podiglo veliku prašinu!

Foto: Reuters

Mohamed Salah

- Znam sigurno da Kuman hoće Salaha, a isto tako i da je Mohamed zainteresovan da se preseli na Kamp Nou - poručio je Svart.

13.30 - IMT, član Prve lige Srbije, doveo je Ismaela Beka Fofanu, inače bivšeg napadača Partizana i Čukaričkog.

12.15 -  Englezi tačnie "Tajms" tvrdi da je Kilijan Mbape poručio čelnicima PSŽ-a da želi da napusti klub sledećeg leta. 

12.10 - Roma i Napoli su se praktično dogovorili. Rimljani su voljni da plate 20.000.000 evra za Poljaka, uz dodatnih 5.000.000 kroz bonuse, ali Milik ne želi u Rim, već planira da sačeka narednih šest meseci, nakon čega će moći da napusti klub bez obeštećenja, javlja Korijere delo Sport.

11.56Marko Benasi je novi igrač Verone koja ga je dovela na jednogodišnju pozajmicu iz Fiorentine, uz opciju transfera na kraju sezone. Benasi ima 26 godina, igra na poziciji veznog igrača i dres Viole je nosio tri sezone.

 

 

11.50 -  Portal "Goal" javlja da je Juventus stavio na transfer listu Daglasa Koštu usled sve češćih problema sa povredama ovog igrača.

10.14 - Suatezovi dani na Kamp Nou su odbrojani, jer se Urugvajac nije našao na spisku igrača za utakmicu protiv Himnastika, baš kao i Arturo Vidal. Mundo Deportivo navodi da Suarez čini sve kako bi ubedio upravu kluba da treba da ostane, ali su mu Katalonci poručili da kod Kumana neće moći da računa na značajnu minutažu.

Foto: Reuters

 

10.13 - Britanski tabloid San prenosi da je Kristal Palasu otvoren put ka Saidu Benrami.Londonski klub spreman je da ponudi 22.000.000 evra i tako izbegne licitiranje sa Aston Vilom i Vest Hemom, koji se polako "hlade".

 

10.12 - Ante Rebić je i zvanično novi fudbaler Milana! Hrvatski fudbaler je bio sjajan na pozajmici, pa je tialijanski klub odlučio da ga otkupi. 

 

 

10.11 - Džon Kordoba je na pragu transfera u Hertu, a njegova zamena u Kelnu mogao bi da bude Sebastijan Anderson. Prema pisanju švedske štampe 29-godišnji napadač Union Berlina je na radaru Kelna koji je za njegov transfer spreman da plati 8.000.000 evra.

10.10 - Dobar dan i dobro došli na naš transfer blog. Šta se dešavalo juče pogledajte OVDE.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17