• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.09.2020

22:35 >> 21:12

TRANSFERI UŽIVO (12. SEPTEMBAR)! Milan kupio Hrvata, nekadašnji ljubimac "partizanovaca" ponovo u Srbiji!

Fudbal

TRANSFERI UŽIVO (12. SEPTEMBAR)! Milan kupio Hrvata, nekadašnji ljubimac "partizanovaca" ponovo u Srbiji!

Podeli vest

Pratili smo još jedan dan na transfer tržištu

 

22.50 - Toliko za danas, budite sa nama i sutra!

22.35 - Portugalijom kruži priča da je Argentinac spreman da drastično smanji zahteve za platu kako bi se vratio u Porto. Betis se više ni ne dovodi u vezu sa iskusnim štoperom, Porto je u priči, ali sve zavisi od Otamendija.

21.10 - Emilijano Martinez ide u Aston Vilu, Arsenal je prihvatio ponudu sa Vila Parka vrednu 18.000.000 evra! Sa svim bonusima posao bi mogao da bude vredan čak 22.500.000 evropskih novčanica.

20.45 - Ante Rebić je i zvanično fudbaler Milana! Da budemo precizni - Rosoneri su iskoristi opciju kupovine od Ajntrahta, a hrvatski reprezentativac potpisao je ugovor na pet godina!

19.20 - Nekadašnji ljubimac navijača Partizana pojačao je IMT! Više o tome OVDE.

17.50 - Lion je odbio ponudu Aston Vile za Bertrana Traorea "tešku" 17 miliona i određene bonuse! Francuski klub i dalje smatra da za bivšeg fudbalera Čelsija mogu da dobiju najmanje 25 miliona.

16.42 - Napadač Trabzona, Aleksander Sorlot blizu je prelaska u Lajpcig koji nudi 25.000.000 za njegov potpis.

 

 

15.40 -  Španski mediji javljaju da je Barselona zainteresovan da dovede defanzivca Sevilje Žulesa Kundea. Vrednost ovog 21-godišnjeg defanzivca se procenjuje na 30 miliona evra.

15.30 - Legenda Betisa i igrač sa preko 300 mečeva u španskoj Primeri, Ruben Kastro je novi igrač Kartahene.

 

 

14.12 - Srpski vezista Nikola Ninković se nije pojavio na pripremama Askolija i na taj način poručio  čelnicima kluba da želi da promeni sredinu ovog leta. Više o ovoj vesti možete da pročitate OVDE.

14.10 - Na meti Totenhema je "devetka" Torina Andrea Beloti, koji je procenjen na 50 miliona evra. Ipak, "bikovi" su odbili prvobitnu ponudu Totenhema da dođe na pozajmicu, uz otkup za 50 miliona evra. Moraće londonski klub više da se finansijski isprsi i to bez ikakve pozajmice, sa novcem odmah na stolu.

13.07 - Arturo Vidal nije na spisku pozvanih igrača Barselone (nije ni Luis Suarez) za meč sa Himnastikom, a italijanski mediji javljaju da će već danas krenuti put Milana. Inter i Barsa su dogovorili besplatan transfer, a Čileanac je navodno pristao da oprosti poslednju godinu ugovora.

13.06 - Posle Seltika, i turski velikani Fenerbahče i Bešiktaš su se zainteresovali za srpskog napadača Ivana Šaponjića koji nije u prvom planu u madridskom Atletiku.

Foto: Reinhold Matay-USA TODAY Sports

Ivan Šaponjić

13.00 - Milan je i zvanično potvrdio transfer iskusnog rumunskog golmana Ćirpijana Tatarušanua (34). Rumun je potpisao ugovor na tri godine, a Lionu je pripalo 500.000 evra na ime obeštećenja. 

 

 

11.41 - Italijanski mediji prenose da je Antonio Konte odlučio da u Inter dovede Markosa Alonsa s kojim je svojevremeno sarađivao u Čelsiju! 

11.39 - Italijanski mediji prenose da je Frajburg poslao Milanu ponudu za Radeta Krunića tešku osam miliona evra, kao i da će rosoneri najverovatnije pustiti vezistu u Nemačku.

TRANSFERI UŽIVO (6. SEPTEMBAR)! Sprema se bomba u Torinu, Srbin zaobišao Partizan!

TRANSFERI UŽIVO (31. AVGUST)! Ibrahimović rešio dileme, Everton dobija veliko pojačanje!

 

 

11.21- Španksa "marka" javlja da je Las Palmas ponudio trogodišnji ugovor Kevinu Prinsu Boatengu koji je i ranije igrao za ovaj klub! Fudbaler iz gane je trenutno član Fjorentine.

10.33 -  Mediji u Saudijskoj Arabiji javljaju da Al Itihad nije imao nijednu ponudu ovog leta za srpskog napadača Aleksandra Prijovića, te da će se on priključiti timu.

 

 

Foto: Starsportphoto

 

10.22 - Kevin Gameiro ne želi da napusti Valensiju čiji plan je bio da se ovog leta reši starijih igrača i onih sa najvećim ugovorima. Francuz ima još godinu dana ugovora, ima i ponudu Fenerbahčea.

10.21 - Fulam je predstavio još jedno pojačanje. Nigerijski desni bek Ola Aina je došao na pozajmicu iz Torina za 2.500.000 evra. Londonski klub ima opciju da ga otkupi po ceni od 12.500.000 evra.

10.20 - Dobar dan i dobro došli na naš transfer blog. Šta se dešavalo juče pogledajte OVDE.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija