• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.03.2022

16:12

SUD DONEO KONAČNU PRESUDU! Rusima ZABRANJENO sve!

Fudbal

SUD DONEO KONAČNU PRESUDU! Rusima ZABRANJENO sve!

Podeli vest

Sud za sportsku arbitražu potrvrdio je odluku UEFA o zabrani ruskim klubovima da nastupaju na međunarodnim takmičenjima

UEFA je nakon agresije Rusije na Ukrajinu rešila da ruske klubove i reprezentacije isključi iz međunarodnih tokova. Tamošnji fudbalski savez uputio je žalu Sudu za sportsku arbitražu, ali je on danas po hitnom postpku potvrdio odluku UEFA. 

Ruskim sportistima i timovima biće zabranjeno da se bave sportovima od kako je Rusija prošlog meseca izvršila napad na Ukrajinu. Zabrana FIFA je slične prirode. 

Ruski fudbalski zavez uputio je žalbu, odnosno zahtevao da se zabrana stopira kako bi reprezentacija mogla da odigra meč protiv Poljske 24. marta u okviru baraža za odlazak na Svetsko prvenstvo. Ipak, Sud za sportsku arbitražu odbio je njihov zahtev. 

Foto: reuters

Pored toga, Poljaci su i sami istakli da nemaju nameru da igraju protiv Rusije, te je FIFA Robertu Levandovskom i drugarima obezbedila mesto u finalu. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
ratko

pre 2 godine

FIFA MAFIJA KAO I SVE TAKO ZVANE SPORTSKE MEDJUNARODNE ORGANIZACIJE , FASISTI JEDNI ,TO NI HITLER NIJE RADIO JER JE IMAO OLIMPIJADU ,SRAM VAS BILO FASISTI JEDNI,AL SVAKOM DODJE KRAJ TAKO CE I VAMA

Pera

pre 2 godine

Sad nadjite snimke Ljubodraga Simonovica i bice vam sve jasno ..

Sima

pre 2 godine

Kadace amerima zabraniti takmicenja,koliko su zla naneli.smeadovi

Žigolo

pre 2 godine

Da li je iko sa malo sive mase u glavi mislio da će biti drugačije? Amerika je (samo u zadnje dve decenije) još brutalnije i još surovije napala i uništila Libiju, Irak, Abganistan i Siriju, da ne pominjemo Vijetnam - gde je bio tada "civilizovani svet" da digne glas u uvede kaubojima sankcije i izbaci ih iz sportskih takmičenja? Licemerni "zapad" predvođen Amerikom je u panici jer gube kontrolu i dominaciju na svetskom nivou i bojim se da neće stati čak i po cenu nuklearnog rata a to će se desiti sigurno ako budu nastavili da provociraju Kinu.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

(VIDEO) Kurti ima ogromnu podršku Albanaca zbog ugnjetavanja Srba! Da li treba da napustimo Savet Evrope ako tamo budu primili lažnu državu?
Live TV

(VIDEO) Kurti ima ogromnu podršku Albanaca zbog ugnjetavanja Srba! Da li treba da napustimo Savet Evrope ako tamo budu primili lažnu državu?

Šiptarski ekstremisti predvođeni Kurtijem i Vjosom Osmani hoće da naprave novu Srebrenicu na Kosovu i Metohiji. Samo čekaju da se prizna sramna rezolucija i prihvatanje Kosova i Metohije u Savet Evrope da bi mogli da tuže Srbiju. Na ovu, ali i na druge važne teme u "Info večeri" govorili su Gavrilo Kovačević, predsednik opštine Zemun i Vladimir Kljajić, politikolog. Uživo u program putem vajber uključenja javio se pukovnik Milan Jolović koji je komentarisao moguće donošenje sramne rezolucije o Srebrenici.

30.04.2024

21:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Huti tvrde da su izveli napad na dva američka razarača
Planeta

Huti tvrde da su izveli napad na dva američka razarača

Portparol vojske Huta Jahja Sari Kasim rekao je sinoć u televizijskom obraćanju da su „u znak podrške palestinskom narodu i kao odgovor na američko-britansku agresiju, izveli vojne operacije protiv protivničkih ratnih brodova u Crvenom moru“.

01.05.2024

00:15

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!
I dunđeri i neimari

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!

Praznik rada danas praznuju i oni koji rade i oni koji još nemaju ni dan radnog staža. Ovaj dan, međutim, nekada je bio poseban za Crnotravce! Samouki zidari, tesari, kamenoresci bili su nekada najtraženiji majstori...Ovo je priča o njima.

01.05.2024

08:15