• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.07.2022

15:15

BUKTI RAT! Pike ne da decu Šakiri, ona mu nudila milione!

AP/Photo

Fudbal

BUKTI RAT! Pike ne da decu Šakiri, ona mu nudila milione!

Podeli vest

Biće burno! Đerar Pike i Šakira se razvode posle 12 godina braka

Pikea je pevačica uhvatila u preljubi, a rat između doskorašnjih supružnika tokom razvoda se nastvalja. Šakira je navodno imala finansijski izdašnu ponudu za Pikea, što je on odbio. 

Problem je sada nastio zbog dece - Saše i Milana. Pevačica želi da ih odvede u Majami sa njom i da tamo započnu novi život, a Pike se tome protivi.

Zbog toga mu je ponudila 2.5 miliona dolara koliko duguje za porez u Španiji. Prema pisanju tamošnjih medija fudbaler Barse je "pobesneo kada je čuo za njenu ponudu".

- Šakira želi da odvede decu u Majami. Ponudila je Pikeu da ih posećuje pet puta godišnje i da će ona platiti njegove letove i to prvom klasom. Deca će leto provoditi sa njim, a on neće morati da plaća nikakvu alimentaciju - piše španska "Marka".

Foto: AP/Photo

Šakira i Pike - Pukla ljubav posle 12 godina

Pike je odbio ovu ponudu i poručio da će se obratiti advokatima kako bi se pronašlo bolje rešenje. Glavni problem za dogovor je starateljstvo nad decom, pošto španski fudbaler ne želi da se oni presele u Ameriku sa Šakirom.

Pikea je pevačica uhvatila u preljubi. Spekulisalo se da je bio sa majkom saigrača iz Barse, ali se kasnije ispostavilo da je varao sa studentkinjom.  Moraće da podeliti bogatstvo, tačnije 700 miliona evra. 

Šakira je jedna od najpoznatijih pevačica sveta i prema Forbsu je sama zaradila oko 280 miliona evra, dok je Pike trenutno jedan od najplaćenijih igrača Barselone, vlasnik firme Kosmos Holding, organizator Dejvis kupa...

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija