• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

31.07.2022

07:07

GOOOLČINA! Majstorija sa 30 metara u Superligi Srbije!  (VIDEO)

printscreen

Fudbal

GOOOLČINA! Majstorija sa 30 metara u Superligi Srbije! (VIDEO)

Podeli vest

Ekipa Sparraka savladala je Voždovac (3:0) u četvrtom kolu Superlige Srbije uz spektakularan gol Nikole Srećkovića sa oko 30 metara

Videli su navijači u 75. minutu majstoriju Nikole Srećkovića za 2:0. Sa blizu 30 metara Srećković je izveo sjajan slobodan udarac, prebacio je "živi zid" i savladao čuvara mreže Zmajeva Miloša Krunića. 

Pogledajte gol Srećkovića od 4.05.

Tim Slavka Petrovića došao je tako do drugog trijmfa ove sezone. Fudbaleri Spartaka ovom pobedom su došli na treće mesto superligaške tabele, odmah iza Crvene zvezde i Vojvodine.

Do ovog kola nesavladani čuvar mreže "Zmajeva" Miloš Krunić morao je da vadi loptu iz mreže u 33. minutu.  Todoroski je ostao sam kao duh u kaznenom prostoru Voždovca i neometan bez problerma smestio loptu u gol, a Krunić je bio nemoćan.

Potom je Srećković pominutim golom duplirao prednost u drugom delu utakmice, a posle tog spektakularnog udarca gosti se nisu povratili. Dotukao ih je Obradović u finišu meča koji je stavio tačku na sjajni izdanje Spartaka  - 3:0.

Mozzart Superliga

4. kolo

Subota

Radnički 1923 - Vojvodina 0:2 (0:0)
Simić 62, Malbašić 85

Napredak - Javor 2:4 (0:1)
Bastajić 80, 87p - Dukure 29, Gojković 46, Gigić 61, Kembel 67

Spartak - Voždovac 3:0 (1:0)
Todoroski 33, Srećković 67, Obradović 78

Nedelja

Radnički (N) - TSC 18.55
Kolubara Mladost (L) 21.00
Mladost GAT - Čukarički 21.00

Petak

Novi Pazar - Partizan 1:0 (1:0)
Mijić 25

C. zvezda - Radnik 6:0 (1:0)
Ivanić 13, Kangva 64, Katai 71, Pavkov 76, Kanga 83, Bukari 84

 

 

Fudbaleri Spartaka iz Subotice priredili su prijatan ugođaj svojim navijačima u subotu uveče pobedom koja ih je lasnirala na treće mesto superligaške tabele, odmah iza Crvene zvezde i Vojvodine.

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kecmanovići danas dva puta u sudu! Roditelji dečaka ubice prvo na suđenju po krivici, a onda i po parničnoj tužbi
Hronika

Kecmanovići danas dva puta u sudu! Roditelji dečaka ubice prvo na suđenju po krivici, a onda i po parničnoj tužbi

Danas se u Višem sudu u Beogradu nastavlja suđenje u krivičnom postupku protiv bračnog para Kecmanović, Vladimira i Miljane, čiji je sin Kosta 3. maja prošle godine ubio devet učenka i radnika obezbeđenja OŠ "Vladislav Ribnikar" na Vračaru, a odmah potom biće održano i pripremno ročište u parničnom postupku koji je pokrenuo dečak koji je ranjen u masakru.

21.05.2024

08:25

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija