• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.08.2022

09:30 >> 18:44

TRANSFERI (23. AVGUST)! Bivši fudbaler Zvezde se seli u ITALIJU!? Čekićari doveli Italijana iz Čelsija! Kapiten NAPUSTIO Partizanovog dželata!

printscreen

Fudbal

TRANSFERI (23. AVGUST)! Bivši fudbaler Zvezde se seli u ITALIJU!? Čekićari doveli Italijana iz Čelsija! Kapiten NAPUSTIO Partizanovog dželata!

Podeli vest

Iz minuta u minut pratite uz Informer.rs najnovija dešavanja na letnjoj fudbalskoj pijaci

U Engleskoj, Nemačkoj, Italiji i Španiji prelazni rok traje do 1. septembra, dok se u Francuskoj  - zatvara 31. avgusta! Klubovi će ipak moći da dovode slobodne igrače i nakon 1. septembra, odnosno one koji nisu vezani ni za jedan klub!

Detaljno ćemo pratiti  i obaveštavati vas o svemu što se dešava tokom predstojećeg letnjeg prelaznog roka.

Po običaju letnji prelazni rok je do sada doneo mnogo uzbuđenja, a mada ulazimo u finiš očekujemo da će biti još zanimljivije, jer brojni klubovi i dalje rade na angažmanima.

Uživo:

23.55 - Bilo bi to sve za večeras od transfera u Evropi, laku noć.

23.40 - Još jednom o Čelsiju, pošto se Halum Kadson Odoi nalazi pred odlaskom u Bajer iz Leverkuzena. Farmaceuti su pokazali želju da ga angažuju na pozajmicu.

23.20 - Špic Antverpena Didije Lakmel Ze napustio je ovaj klub, ali i dalje će igrati u Belgiji. On je potpisao trogodišnji ugovor sa Kortrajkom, koji ga je platio 500.000 evra.

22.40 - Štoper Čelsija Trevo Čaloba nalazi se na meti Intera, prenosi uvek dobro obavešteni Đanluka di Marcio.

22.20 - Bernard je novi fudbaler Panatinaikos. Brazilski ofanzivac stigao je iz Al Šardže bez obeštećenja i potpisao dvogodišnji ugovor sa grčkim velikanom.

 

 

22.10 - Vest Hem je ozvaničio dolazak Emersona iz Čelsija. Italijanski levi bek je prešao iz Istočnog u zapadni deo Londona, a Čekićari će za usluge 28-godišnjeg defanzivca izdvojiti 13.000.000 funti odmah, uplatiće gradskom rivalu još 2.000.000 kroz bonuse u budućnosti.

Plavci će dakle zaraditi blizu 18.000.000 evra, samo 2.000.000 evropskih novčanica manje nego što su ga pre četiri i po godine platili rimskoj Vučici.

 

 

22.00 - Kapiten Fejenorda Jens Tornstra napustio je klub iz Roterdama posle osam godina i vratio se u Utreht, sa kojim je potpisao ugovor na tri sezone uz opciju produžetka na još 12 meseci.

 

 

21.50 - Čelsi je poslao Barseloni ponudu za Pjera Emerika Obamejanga u vrednosti od 25.000.000 evra.

21.45 - Kristofer Žulijen zvanično je novi igrač Monpeljea. Seltiku na ime obeštećenja ide 1.000.000 evra, dok je francuski štoper potpisao trogodišnji ugovor.

 

 

21.40 - Aleksandar Mitrović bi uskoro mogao da dobije pojačanja, jer Fulam ozbiljno radi na angažovanju dva pojačanja, Lajvina Kurzave iz Pari Sen Žermena i Džastina Klajverta iz Rome.

21.20 - Napadač Reala Marijano Dijaz ipak želi da ode sa Santjago Bernabeua, ali jedini uslov za to je da ostane i dalje da igra na terenima La lige.

21.00 - Utreht pregovara sa Pari Sen Žermenom o pozajmici 19-godišnjeg napadača Sekua Jansanea.

20.40 - Bivši trener Radničkog iz Niša Tomislav Sivić dobio je ponudu mađarskog drugoligaša Diošđera, dok je doskorašnji golman kluba sa Čaira Filip Dujmović promovisan u rumunskom Dinamu iz Bukurešta.

Foto: Starsportphoto

Tomislav Sivić i Dejan Stanković

20.20 - Čenk Ozkačar zvanično je novi igrač Valensije. Turski štoper je stigao iz Liona na pozajmicu sa pravom otkupa.

 

 

20.00 - Čelsi je poslao novu ponudu Lesteru za Veslija Fofanu, suma nije poznata, ali Atletik piše da londonski klub neće ići preko 70.000.000 evra zajedno sa bonusima. Lisice traži mnogo više novca.

19.40 - Everton se raspituje za napadača Votforda Žoaa Pedra. Njukasl je već dogovorio detalje sa Stršljenovima oko kupovine brazilskog špica, ali se Karamele nadaju da mogu to da pokvare.

19.20 - Ugovor Andre Ereri sa Pari Sen Žermenom ističe za dve godine, ali Francuzi žele ranije da ga prodaju. Iskusnog vezistu Atletik iz Bilbaa čeka sa velikim zadovoljstvo.

19:00 - Kadiz je poslao ponudu za Tea Bongondu. Španski prvoligaš nudi 3.000.000 evra, a krilnom fudbaleru je ponuđen četvorogodišnji ugovor.

18.40  - Francuski Fut Merkato tvrdi da je Sasuolo blizu da potpiše krilnog fudbalera Lorijana Armana Lorijentea. To znači da Torino gubi trku za 23-godišnjeg Francuza.

18.20 - Čenk Ozkačar zvanično je novi igrač Valensije. Turski štoper je stigao iz Liona na pozajmicu sa pravom otkupa.

 

 

18.01 - Belgijski velikan Standard je izgubio trku za Ezekela Bulaudea. Bivši vezista argentinskog Godoj Kruza karijeru nastavlja u Fejenordu.

Holanđani će Argentincima uplatiti 8.000.000 evra fiksno i još 1.000.000 kroz bonuse, dok će 21-godišnji Gaučos potpisati petogodišnji ugovor.

17.50 - Vest Hem je korak od realizacije transera levog beka Čelsija Emersona, koji je prošao lekarske preglede u drugom delu Londona.

17.30 - Seltik privodi kraju dovođenje crnogorskog krila Seada Hakšabanovića. Škotski velikan će ruskom Rubinu iskeširati 6.500.000 evra.

17.10 - Vezista Bajerna iz Minhena Adrijan Fejn je blizu odlaska u Ekselzior. On se dogovorio sa holandskim klubom, dok će šampion Bundeslige njegovim odlaskom uštedeti 2.000.000 evra, prenosi nemački Skaj.

16.50 - Član Čempionšipa Norič namerava da dovede centarfora francuskog Bordoa Bordoa Alberta Elisa, ali istog igrača želi da angažuje i Nant.

16.30 - Sevilja je spremila ponudu za napadača Rena Gaetana Laborda, a ona iznosi 25.000.000 evra.

16.10 - Menadžer Bolonjinog napadača Muse Barova, Luiđi Sorentino, pričao je za italijanske medije da njegovog igrača žele Nica i Fulam, ali je italijanski klub postavio visoko obeštećenje - 16.000.000 evra. "Pitam se kako možete da tražite toliki novac za dečaka koji čak i ne igra".

15.55 - Vulverhempton pregovora Štutgartom oko Saše Kalajdžića, ali pojavile su se novosti oko finansijskih detalja. Englezi su ponudili 15.000.000 evra, Švabe tražile 25.000.000, a nemački mediji pišu da će se klubovi naći na 20.000.000. Piše se i da je austrijski reprezentativac pristao na uslove Vulvsa u vezi sa petogodišnjim ugovorom.

Foto: REUTERS / Michael Dalder

Saša Kalajdžić

15:33 - Mladi štoper Srbije Jan Karlo Simić blizu transfera na San Siro, prenose italijanski mediji. Milan je izuzetno zainteresovan za defanzivca Štutgarta, a pominje se da bi obeštećenje moglo da bude oko milion evra!

14:54  - Ponovo Mančester junajted... Crveni đavoli su navodno ponudili 10.000.000 evra Ajntrahtu za golmana Kevina Trapa iako nije poznato iz kog razloga budući da je David De Hea nedodirljiv među stativama. 

14:20 - Mančester junajted zainteresovan je za Njukaslovog Alana Sen Maksimana. Ipak, biće pakleno teško Crvenim đavolima da dovedu francuskog napadača budući da platežno više nisu moćniji od Svraka, a ambicije crno-belih su najviše. 

13:39 - Entoni Gordon je saopštio čelnicima Evertona i treneru Frenku Lampardu da želi u Čelsi! 

13:10 - Bogdan Planić, štoper Makabi Haife, dobio je bogatu ponudu iz UAE neposredno pred meč sa Crvenom zvezdom, a njegov ostanak u Izraelu zavisi od rezultata revanš meča koji se igra večeras od 21 čas na Marakani. 

12:35 - Njukasl je dostavio ponudu tešku 35.000.000 evra Vulvsima za vezistu Pedra Neta! 

12:06 - Legendarni srpski trener Ljupko Petrović napustio je Vijetnam. 

Foto: crvenazvezdafk.com

11:58 - Emerson Palmijeri stigao je na lekarske preglede u Vest Hem i uskoro se očekuje da ga Čekićari i zvanično predstave. Čelsiju će za ovaj transfer pripasti oko 17.000.000 evra!

11:13 - Pedro Neto nalazi se na radaru Liverpula, Arsenala, Čelsija i Mančester sitija, ali Portugalac ne namerava da stane. Naprotiv, napadač Vulvsa ističe da mu je to dodatan motiv da radi još bolje. 

10:50 - Golman Kostarike Kejlor Navas mogao bi da nastavi karijeru u Napoliju, a sve po preporuci Ezekijela Lavecija, prenosi "Republika". 

10:26 - Bivši fudbaler Crvene zvezde Njegoš Petrović karijeru bi mogao da nastavi u Kremonezeu. 

10:10 - Čelsi je ponudio 71.000.000 evra za napadača Evertona Entonija Gordona. Karamele su prvi nalet odbile, a ostaje da vidimo kako će klub iz Liverpula reagovati na povećanu ponudu. 

09:51 - RMC Sport javlja da se iskusni Urugvajac Edison Kavani dogovorio sa Valensijom, te da će karijeru nastaviti na Mestalji. 

09:30 -  Dobro jutro i dobro došli na lajv blog portala Informer.rs, na kojem iz minuta u minut možete pratiti dešavanja na letnjoj fudbalskoj pijaci! Šta se događalo tokom jučerašnjeg dana možete videti - OVDE.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Milinković: Puna podrška predsednicima Vučiću i Dodiku u borbi proriv sramne rezolucije o Srebrenici!
Politika

Milinković: Puna podrška predsednicima Vučiću i Dodiku u borbi proriv sramne rezolucije o Srebrenici!

Ovih dana smo svedoci žestokih pritisaka na Srbiju, Republiku Srpsku i srpski narod. Ipak, ovaj put su ti pritisci mnogo perfidniji, a samim tim i opasniji. Pod maskom kulture sećanja, pokušava nam se udariti žig genocidnog naroda. Zato smatram da mi Srbi nemamo pravo na ćutanje. Podrška predsednicima Vučiću i Dodiku, u borbi za nacionalno dostojanstvo i nacionalni opstanak, potrebnija je nego ikada, saopštio je načelnik opštine Gacko dr Ognjen Milinković.

21.05.2024

13:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija