• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.08.2022

09:27 >> 21:04

TRANSFERI (21. AVGUST): Srbin SLOBODAN igrač! Mančester PROMOVISAO Kazemira!

printscreen

Fudbal

TRANSFERI (21. AVGUST): Srbin SLOBODAN igrač! Mančester PROMOVISAO Kazemira!

Podeli vest

Iz minuta u minut pratite uz Informer.rs najnovija dešavanja na letnjoj fudbalskoj pijaci

U Engleskoj, Nemačkoj, Italiji i Španiji prelazni rok traje do 1. septembra, dok se u Francuskoj  - zatvara 31. avgusta! 

Klubovi će ipak moći da dovode slobodne igrače i nakon 1. septembra, odnosno one koji nisu vezani ni za jedan klub!

Detaljno ćemo pratiti  i obaveštavati vas o svemu što se dešava tokom predstojećeg letnjeg prelaznog roka.

Po običaju letnji prelazni rok je do sada doneo mnogo uzbuđenja, a mada ulazimo u finiš očekujemo da će biti još zanimljivije, jer brojni klubovi i dalje rade na angažmanima.

TRANSFERI UŽIVO

23:32 - Juventus je postigao dogovor sa Marseljom oko dolaska Arkadijuša Milika. Za pozajmicu poljskog napadača platiće Stara dama 2.000.000 evra, a zatim još 8.000.000 ukoliko odluči da ga otkupi.

23:03 - Portugalski vezosta Roni Lopez će na pozajmicu u Trou. On je pre tri godine stigao u Sevilju za 25.000.000 evra iz Monaka, ali nikada nije opravdao uložen novac. 

22:50 - Pjer Emerik Aubamejang dogovorio je lične uslove sa Čelsijem, ostaje da se Plavci dogovore sa Barselonom oko visine obeštećenja. 

22:22 - Štoper Liona Čenk Ozčakar doputovao je u Valensiju kako bi kompletirao prelazak na Mestalju.

21:40 - Srpski napadač Đorđe Despotović raskinuo je ugovor sa Arsenalom iz Tule i sada je slobodan u izboru nove sredine!

21:05 - Ne namerava Rojston Drente još da okači kopačke o klin. Ostaće u Španiji i naredne godine, samo će dres Rasinga iz Mursije!

20:44 - Old Traford je dočekao svog heroja! Brazilski vezista nalazi se na tribinama tokom utakmice Mančester junajteda i Liverpula!

 

 

20:04 - Kristofer Žulijen, štoper Seltika, u toku sutrašnjeg dana stiže u Francusku na lekarske preglede i potpis ugovora sa Monpeljeom, javlja Ekip.

19:47 - Bolonja bi u narednih 48 sati mogla da završi transfer Nikole Mora. Klub Siniše Mihajlovića sa igračem već ima dogovor, pa trenutno pregovara sa moskovskim Dinamom

19:31 - Štoper Aston Vile Kortni Haus narednih godinu dana igraće na pozajmici u Votfordu. 

 

 

19:07 - Sve su prilike da će Real Madrid iduće sezone pokušati da dovede Džuda Belingema iz Borusije Dortmund. Englez bi trebao da bude treći i poslednji deo novog veznog reda sačinjenog od Aurelijena Čuamenija i Eduarda Kamavinge. 

18:50 - Ukoliko Antoan Grizman odigra više od 50 odsto minuta ove sezone Atletiko će morati da otkupi njegov ugovor za 40.000.000 evra, zbog toga je Francuz protiv Viljareala i Hetafea igrao samo 29 minuta. 

18:05 - Luka Oreljana karijeru bi mogao da nastavi u Benfici. Orlovi su spremili osam miliona evra za Argentinca. 

17:34 - Noa Lang spreman je da još godinu dana ostane u Klub Brižu, piše belgijski Het Nieuwsblad. Ovaj fudbaler je insistirao na odlasku, a navodno je čak pregovarao i sa Milanom.

17:15 -  Dejvid Bruks, koji je gotovo čitavu prošlu sezonu propustio zbog borbe sa retkim oblikom kancera, produžio je ugovor sa Bornmutom do leta 2026. godine.

 

 

17:01 - Nica ima veliku želju da dovede Nikolu Pepea na Azurnu obalu, ali posao u ovom trenutku koči previsoka plata 80.000.000 evra plaćenog krila, navodi francuski novinar Saber Desfarges.

16:37 - Edinson Kavani je vrlo blizu da prihvati ponudu Valensije, tvrdi Ekip. Podsetimo, njegov odgovor čekaju još Nica i Viljareal.

16:16 - Adrijen Embarba je doputovao u Almeriju na potpis ugovora. Espanjol je ovog Španca doveo pre dve i po godine iz Raja za 10.000.000 evra a sada ga pušta u trampi za Hosea Lasa.

16:01 - Anderleht hoće Dđošuu Zirkzea iz Bajerna. Holanđanin je prošle sezone igrao u Briselu kao pozajmljen igrač Bavaraca.

15:45 - Transfer lista PSŽ je podugačka, a "sveci" bi mogli da je skrate jednim imenom... Fulam je bacio oko na levog beka Lajvina Kurzavu. Treba samo da se dogovore oko njegove visoke plate

15:22 - Jedan od igrača kojih Milan pokušava da se reši u finišu prelaznog roka je senegalski bek Fode Balo Ture...

15:01 - Inter ima problem sa navijačima! Oni na društvenim mrežama divljaju zbog Frančeska Aćerbija iz Lacija jer ga smatraju velikim navijačem Milana i ne žele ga u timu! 

14:47 - Saša Kalajdžić je na vratima Vulverhemptona! Austrijanac srpskog porekla je postigao dogovor oko svojih uslova sa Vulvsima, a Štutgart traži oko 25.000.000 evra za obeštećenje. Trebalo bi da se uskoro sve realizuje...

Foto: REUTERS / Michael Dalder

 

14:33 - Crno-beli su već odredili potencijalnu “metu” i radi se o iskusnom štoperu – Jagošu Vukoviću (33), detetu crvene-zvezde, koji je dobio otvoreni poziv iz Humske da se priključi timu - saznaje Telegraf.

Foto: starsport

 

Njemu je istekao ugovor u Kini i sada gleda šta mu je činiti...

14:18 - Toma Menije nazvao je propagandom spekulacije da bi mogao da pređe u Mančester Junajted ili Barselonu koji su zainteresovani za njega. Belgijski bek poručio je da ne mrda iz Dortmunda.

14:02 - Vulvsi od Arsenala traže - 50.000.000 funti za Pedra Neta. Podsećanja radi, Tobdžije su bile spremne da plate za Rafinju 45.000.000 funti...

13:44 - Erik Baji očigledno nije u planovima Erika Ten Haga u Mančester Junajtedu a poslednji vesti glase da je defanzivac iz Obale Slonovače blizu pozajmice u Olimpik iz Marselja.

Foto: Reuters

13:27 - Marin Pongračić je stigao u Leće na lekarske preglede i odmah sledi potpis ugovora. Hrvatski štoper dolazi na jednogodišnju pozajmicu iz Volfzburga.

13:03 - Barselona je u potrazi za desnim bekom. Zasada Kataloncima nešto i ne ide. Hojt i Menije su nemoguća misija, a na Nou Kampu su došli na ideju da kontaktiraju i svoje dete Ektora Beljerina iz Arsenala.

12:42 - Sasuolo hoće na pozajmicu mladog Itana Ampadua za kojeg nema mnogo mesta u Čelsiju. Prošle sezone igrao je u Veneciji na pozajmicu.

12:31 - Totenhem pušta Brajana Hila na novu pozajmicu u Valensiju. U ovoj "transakciji" neće biti opcije otkupa.

12:24 - Fiorentina je sve dogovorila oko dolaska češkog veziste Anotnjina Baraka iz Verone. Pozajmica, 2.000.000 evra sa otkupom u visini od 12.000.000 evra.  Ugovor na četiri godine, a Barak će zarađivati 1.500.000 evra po sezoni.

12:01 - Fejnord je potvrdio transfer slovačekog štopera Davida Hančka iz Sparte Prag za 6.000.000 evra koji je postao peto najskuplje pojačanje u istoriji kluba! 

 

 

11:55 - Pokušaće Čelsi za završi transfer Veslija Fofane za kojeg Lester traži 100.000.00 evra, ali ukoliko ne dođe do toga, razmišljaju o Adamu Vebsteru iz Brajtona.

11:26 - Krilni napadač Bertran Traore je napustio Aston Vilu i preselio se na pozajmicu u turski Bašakšehir.

11:11 - Iznenađujuće Marselo još nije našao klub! Posle isteka ugovora sa Real Madridom Brazilac i dalje traga za novom sredinom! Posle Nice, ponudu mu je poslao Las Palmas koji mu nudi dvogodišnji ugovor...

Foto: REUTERS/Susana Vera

 

10:55 - Interesantan je podatak da bi Real Madrid ovog leta mogao da zaradi i do 150.000.000 evra od prodaje igrača, dok Barselona  nikako da dođe "makar" do 50.000.000 od transfera. 

10:34 - Hrvatski vezista Nikola Moro iz moskovskog Dinama je na meti Bolonje, javljaju italijanski mediji.

Foto: Tanjug

 

10:19 - Kataloncima nije lako! Barsi je potrebno 20.000.000 evra da bi registrovali Žila Kundea. Biće dobro ako prodaju Obamejana, Desta, Brajtvajta, Depaja ili Umtitija....

10:01 - Iako se nadao da će ići negde gde će više igrati, Kristijan Pulišić ostaje u Čelsiju! Klub mu je saopštio da ga neće prodati ili pustiti na pozajmicu!

Foto: Reuters/David Klein

 

09:46 -  Lids je odbio 25.000.000 evra Njukasla za Džeka Harisona i engleski klub mora da se okrene drugim opcijama.

09:35 - RFK Novi sad ima novog trenera! Branko Žigić će sesti na klupu Prvoligaša!

09:28 -  Novinar Marsel van de Kran iz holandskog Telegtrafa tvrdi da Mančester Junajted ne radi samo na transferu Antonija, već i na transferu Kodija Gakpoa i da ih želi obojicu i to u narednih 24, maksimum 48 sati.

Foto: REUTERS/Toby Melville

Ten Hag dobija ozbiljna pojačanja

09:27 - Dobro jutro i dobro došli na lajv blog portala Informer.rs, na kojem iz minuta u minut možete pratiti dešavanja na letnjoj fudbalskoj pijaci! Šta se događalo tokom jučerašnjeg dana možete videti - OVDE.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Prihvaćeno jemstvo od skoro milion i po evra! Sin Vesne Medenice predsednice Vrhovnog suda pušten da se brani sa slobode!
dva puta odbili

Prihvaćeno jemstvo od skoro milion i po evra! Sin Vesne Medenice predsednice Vrhovnog suda pušten da se brani sa slobode!

Ustavni sud Crne Gore usvojio je danas žalbu i utvrdio da se Miloš Medenica, sin bivše predsednice Vrhovnog suda Vesne Medenice, neosnovano u pritvoru, potvrđeno je nezvanično podgoričkom portalu CdM. Vesni Medenici se takođe sudi, zbog optužbi za zloupotrebu službenog položaja i organizovanja kriminalne grupe, ali se i ona brani sa slobode.

24.04.2024

16:09

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija