• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.08.2022

09:20 >> 21:48

TRANSFERI (21. AVGUST): Napoli doveo NAPADAČA za 30.000.000 evra! Murinjo naciljao još jednog Srbina!

Pixabay

Fudbal

TRANSFERI (21. AVGUST): Napoli doveo NAPADAČA za 30.000.000 evra! Murinjo naciljao još jednog Srbina!

Podeli vest

Iz minuta u minut pratite uz Informer.rs najnovija dešavanja na letnjoj fudbalskoj pijaci

U Engleskoj, Nemačkoj, Italiji i Španiji prelazni rok traje do 1. septembra, dok se u Francuskoj  - zatvara 31. avgusta! Klubovi će ipak moći da dovode slobodne igrače i nakon 1. septembra, odnosno one koji nisu vezani ni za jedan klub!

Detaljno ćemo pratiti  i obaveštavati vas o svemu što se dešava tokom predstojećeg letnjeg prelaznog roka.

Po običaju letnji prelazni rok je do sada doneo mnogo uzbuđenja, a mada ulazimo u finiš očekujemo da će biti još zanimljivije, jer brojni klubovi i dalje rade na angažmanima.

TRANSFERI UŽIVO

23:36 - Čelnici Real Madrida planiraju da u junu naredne godine angažuju fudbalera Borusije Dortmund i engleskog reprezentativca Džuda Belingema, prenose španski mediji.

22:54 - Pregovori između Pari Sen Žermena i Intera oko Milana Škrinijara ne idu kako su se Sveci nadali. Neroazuri su "tvrd orah", ali francuski tim nema nameru da čeka. Navodno, PSŽ je sada kao prvu metu označio Mohameda Simakana, a RB Lajpcig traži 40.000.000 evra za stamenog štopera. 

22:32 - Mančester junajteda radi na angažovanju Kodija Gakpa iz PSV-a i Antonija iz Ajaksa, a transfer jednog ne isključuje drugi, prenosi Marsel van de Kran iz "De Telegrafa"!

21:48 - Dok čeka da Roma dostavi konkretnu ponudu, italijanski napadač Andrea Beloti bi mogao da završi transfer u Premijer ligu. Vulverhempton je zainetersovan za Italijana!

21:19 - Vest Hem je ozbiljno zainteresovan za Martija Terijea, ali je napadač Rena odbacio mogućnost da napusti tim iz Bretanje!

20:51 - Bernardo Silva je demantovao mogućnost da u finišu prelaznog roka pojača Barselonu ili PSŽ. Portugalac je bio na izlaznim vratima Mančester sitija, ali izgelda da od tog posla nema ništa, makar ne tokom ovog leta. 

20:11 -  Poslednje informacije glase da se krilni napadač PSŽ-a, Rafinja, nalazi nadomak transfera u katarski Al Arabi.

19:49- Napolijev direktor Kristijano Đuntoli je rekao večeras da je italijanski klub i dalje daleko od angažmana Kejlora Navasa iz Pari Sen Žermena.

19:28- Čelnici Real Madrida planiraju da u junu naredne godine angažuju fudbalera Borusije Dortmund i engleskog reprezentativca Džuda Belingema, prenose španski mediji.

19:06- Poznati italijanski novinar Alfredo Pedula je objavio da Maksimović ima ponudu da pojača Romu, pošto je trener rimskog kluba Žoze Murinjo zainteresovan za srpskog fudbalera. On navodno ima ponudu i turskog Galatasaraja.

Foto: ap photo

 

 

18:55 - Italijanski mediji javljaju da je Milan obnovio kontakte sa Totenhemom oko mladog štopera Džafeta Tangange!

18:44 - Torinov trener Ivan Jurić insistira da njegov klub opet angažuje belgijskog vezistu Denisa Prata

Foto: Reuters

 

18:33 - Stigao je Edinson Kavani u Madrid, ali ne zna se gde će! Valensija, Viljareal... A još mu se nada Nica...

18:18- Ništa od dogovora! Vulverhempton je odbio ponudu Notingem Foresta vrednu 1.500.000 evra za štopera Vilija Bolija.

18:01 - Interesantno je i u Seriji A! Empoli i Fiorentina večeras igraju toskanski derbi ali to nije sve! Oni vode i pregovore o zameni vezista. Viola želi Nedima Bajramija, a u zamenu za njega bi komšijama dala Simona Žurkovskog ...

17:42 - Turci ne odustaju! Fenerbahče je podigao ponudu za urugvajskog napadača Maksija Gomeza iz Valensije nakon što je prva u visini od 8.000.000 evra odbijena!

17:23 - Čeka se Junajtedova nova ponuda za Antonija vredna 100.000.000 evra, a Ajaks razmišlja o vraćanju Hakima Zijeha kao zamene.

Foto: Reuters

 

17:02 - Barselona je rešena da do kraja prelaznog roka "otera" i Miralema Pjanića iako je reprezentativac Bosne i Hercegovine isticao da želi da ostane na Nou Kampu!

16:58 - Argentinski vezista  Karlos Alkaraz  iz Rasinga na meti je Porta i Sevilje... Šuška se da bi za 18-godišnjeg ofanzivca obeštećenje iznosilo oko 18.000.000 evra! 

16:16 -  Žoze Murinjo je govorio o potencijalnom dolasku italijanskog reprezentativca Belotija.

- Ne bih da dajem odgovor, sportski direktor Tijago Pinto već zna. Ako je istina da toliko žarko želi da dođe u Romu, bio bih veoma srećan da to čujem. Da li će doći ili neće, ne znam. Moraćemo da sačekamo!

Foto: reuters

 

16:01 - Vlahodimos, grčki golman i čuvar mreže Benfike je želja Ajaksa i Mančester junajteda, ali portugalski klub ne želi da ga se odrekne tako lako...

15:41 - Adrijan Rabio će po svemu sudeći ostati u Juventusu, uprkos interesovanju Mančester junateda.

To je potvrdio i trener Stare dame Masimilijano Alegri, najavivši vezistu u timu za naredni meč Bjankonera.

- Rabio će sutra igrati. Imao je dobru prethodnu sezonu i uvek sam ga smatrao igračem Juventusa - rekao je Alegri pred duel sa Sampdorijom.

15:21 - Fenerbahče je potvrdio da je postigao dogovor sa Etifakom iz Saudijske Arabije za transfer iskusnog francuskog štopera. 

15:13 - PSŽ je zvanično potvrdio da je produžio ugovor sa Erikom Žuniorom Dina Ebimbeom do leta 2024. godine i poslao ga na jednogodišnju pozajmicu sa pravom otkupa u Ajntraht iz Frankfurta. 

14:52 - Antonio Konte ne računa na Serhija Regilona i očekuje se da Španac do 1. septembra napusti Totenhem. Za njegove usluge zainteresovani su Atalanta, Lacio, Brajton i Sevilja.

14.30 - Nekadašnji igrač Votforda Filip Stuparević karijeru nastavlja na Bliskom Istoku, pošto je potpisao za Al Urubu iz Emirata.

Foto: Starsportphoto

Filip Stuparević

 

14:20 - Na pomolu je dogovor Intera i Lacija. Defanzivac Rimljana Frančesko Ačerbi je nadomak prelaska na Đuzepe Meacu, čime bi se nastavili odlični odnosi prilikom transfera ova dva kluba.

14:00 - Liverpul hoće da ponudi produženje ugovora Nabi Keiti, ali je uslov veziste iz Gvineje da igra standardno i u kontinuitetu kod Jirgena Klopa.

13:40 - Milan po svaku cenu želi da dovede Rafaela Onjediku, iako Midtjiland hoće da ga zadrži. Kako prenose danski mediji, Rosoneri su spremni da plate 6.500.000 evra za njegove usluge, što je mnogo više od prethodne ponude. 

13:20 - Bivši reprezentativac Nikola Maksimović napustiće Đenovu i promeniti sredinu, a možda i državu.

Za usluge srpskog defanzivca zainteresovani su Roma i turski Galatasaraj, dok je Maksimović nedavno raskinuo ugovor sa svojim dugogodišnjim agentom.
 

Foto: ap photo

Nikola Maksimović u dresu Napolija

13:10 - Al Garafa iz Katara ozvaničila je tandem pojačanja. Ugovore sa ovim klubom potpisali su ofanzivni vezista Farid Bulaja i napadač Išak Belfodil.

Obojica su alžirski reprezentativci, prvi stiže iz Meca, dok je centarfor prošle sezone igrao za Hertu.

 

 

13:00 - Bivši igrač Partizana Nikola Ninković novi je igrač Borca iz Banjaluke, potvrdio je klub koji sa klupe predvodi Nenad Lalatović.

Džigi u nekadašnjeg prvaka Premijer lige BiH stiže iz novosadskog Proletera, sa kojim je izgubio status u elitnom rangu srpskog fudbala.

Foto: Starsportphoto

Nikola Ninković

12:47 - Olimpik Marselj se dogovorio sa Mančester junajtedom još u petak. Erik Gaji, defanzivac iz Obale Slonovače se seli na Velodrom na pozajmicu, uz opciju otkupa koja postaje obavezna u slučaju da se Marselj kvalifikuje za Ligu šampiona.

12:22 - Aleksandar Mitrović je neprikosnoven na Krejven Kotidžu, i zato je Rodrigo Muniz poslat na pozajmicu u Midlsbro. Dogovorena je saradnja do kraja sezone, a na Riversajdu će nositi devetku.

 

 

11:59 - Kako prenosi Fabricio Romano, "orlovi" su dogovorili transfer Fredrika Aursnesa iz Fejenordarda. On će sutra odraditi lekarske preglede u Lisabonu, a Benfika će za njegove usluge izdvojiti 15.000.000 evra bez bonusa.

11:31 - Mančester junajted je zainteresovan za Kodija Gakpa, ali Filipsovci ga se neće tek tako odreći. PSV mu je, navodno, ponudio novi ugovor sa boljim uslovima, do leta 2027. godine.

11:10 - Real je prodao Kazemira u Mančester junajted, a na Santjago Bernabeu su već isplanirali kako da ulože sredstva od transfera Brazilca na Old Traford.

Kako piše španska Marka, Madriđani nameravaju da sledećeg leta angažuju Džuda Belingema iz Borusije Dortmund. Tako bi praktično oformio novi trio u veznom redu, dok bi Čuameni, Kamavinga i Belingem bili istinski naslednici prekaljenih Kazemira, Modrića i Krosa.

Foto: REUTERS/Russell Cheyne

Džud Belingem

11:00 - Prema pisanju "Mirora", Čelsi, Everton i Junajted su zainteresovani za napadača Brentforda Ajvana Tonija.

Ovaj trio premijerligaša je u potrazi za golgeterima, a Toni se dokazao u dresu Pčelica. U poslednjih 13 mečeva učestvovao je kod 12 golova.

10:50 - Čelsi je sve bliži dovođenju Veslija Fofane. Defanzivac je jasno stavio na znanje Lesteru da ne želi da ostaje na "King Paueru", pa se s njegovom odlukom slaže i menadžer Lisica Brendon Rodžers.

Kako je iskusni stručnjak naveo, Fofana "nije na pravom mestu u glavi", jer više razmišlja o odlasku na Stamford bridž, nego igrama u trenutnom klubu.

10:40 - Mančester junajted traži alternativu Davidu de Hei. Španac je neprikosnoven među stativama, ali Crveni đavoli žele da nađu njegovu zamenu, jer je Din poslat na pozajmicu u Notingem Forest.

Foto: reuters

David de Hea

Kao prva opcija spominje se iskusni Holanđanin Tim Krul, na Old Trafordu razmišljaju i o Janu Zomeru iz Menhengladbaha, ali je golman Noriča realnija opcija.

10:20 - Napadač Votforda Ismaila Sar nalazi se na meti Aston Vile. Menadžer premijerligaša iz Birmingema legendarni Stiven Džerard rado bi video Senegalca u svom timu.

10:07 - Američki mediji prenose da je Viljareal na pragu postizanja dogovora sa Los Anđelesom oko pozajmice defanzivca Mamadua Fala. On je svojevremeno igrao za Žutu podmornicu, i to kao deo U17 i U19 selekcija.

09:59 - Juče se u urugvajskim medijima pojavila slika Edisona Kavanija sa aerodroma, navodno je čekao let za Španiju. Ipak, iskusni Urugvajac krije planove kao zmija noge.

- Trenutno ne znam gde ću igrati ove godine. To je fudbal, osečam se dobro i želim u klub koji me želi i veruje u mene - rekao je Matador, za kojeg su interesovanje pokazali Nica, Valensija i Viljareal.

Foto: reuters

Edinson Kavani

09.42 - Brazilac Antoni neće biti u sastavu Ajaksa za današnji meč protiv roterdamske Sparte. Velika je želja Mančester junajteda, a poslednju ponudu tešku 80.000.000 evra sa Old Traforda, holandski šampion je odbio. Čeka se reakcija sa Ostrva.

09.26 - Napoli je sjajno ušao u novu sezonu Serije A. Tim pod Vezuvom je na premijeri deklasirao Đenovu sa 5:2, da bi posle toga uprava odlučila da angažuje tandem napadača.

Najpre je doveden Đovani Simone, a danas i italijanski reprezentativac Đakomo Raspadori.

Golgeter Sasuola stigao je na pozajmicu za 5.000.000 evra, ali će obavezan otkup koštati Napolitance 25.000.000 na kraju sezone, dok bi klub iz Ređo Emilije mogao da zaradi još 5.000.000 evropskih novčanica kroz bonuse.

 

 

09.20 - Dobro jutro i dobro došli na lajv blog portala Informer.rs, na kojem iz minuta u minut možete pratiti dešavanja na letnjoj fudbalskoj pijaci! Šta se događalo tokom jučerašnjeg dana možete videti - OVDE.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija