• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.08.2022

09:45 >> 15:25

TRANSFERI (20. AVGUST): Trampa ČELSIJA i JUNAJTEDA!? Vardi karijeru završava u Lesteru!

printscreen

Fudbal

TRANSFERI (20. AVGUST): Trampa ČELSIJA i JUNAJTEDA!? Vardi karijeru završava u Lesteru!

Podeli vest

Iz minuta u minut pratite uz Informer.rs najnovija dešavanja na letnjoj fudbalskoj pijaci

U Engleskoj, Nemačkoj, Italiji i Španiji prelazni rok traje do 1. septembra, dok se u Francuskoj  - zatvara 31. avgusta! Klubovi će ipak moći da dovode slobodne igrače i nakon 1. septembra, odnosno one koji nisu vezani ni za jedan klub!

Detaljno ćemo pratiti  i obaveštavati vas o svemu što se dešava tokom predstojećeg letnjeg prelaznog roka.

Po običaju letnji prelazni rok je do sada doneo mnogo uzbuđenja, a mada ulazimo u finiš očekujemo da će biti još zanimljivije, jer brojni klubovi i dalje rade na angažmanima.

TRANSFERI UŽIVO

23:29 - Leće je postigao dogovor sa Umtitijem. Barselona će mu plaćati kompletna primanja, ali će dobijati bonuse tokom sezone. Umtiti će naredne nedelje završiti sve oko prelaska u klub iz Serije A.

23:16 - Stigla je i potvrda iz Napulja, Đakomo Raspadori je novi fudbaler ekipe Lučana Spaletija. Stigao je na pozajmicu za 5.000.000 evra, sa obaveznim otkupom za 25.000.000 evra. Na Mapei stadion bi moglo da ode još 5.000.000 evra iz Napulja na ime bonusa.

22:51 - Majorka je otvorila pregovore sa Šahtjorom povodom transfera ukrajinskog defanzivca Mikole Matvijenka. Čeka upravu Majorke težak zadatak, pošto u Donjecku smatraju Matvijenka jednim od ključnih igrača.

22:21 - Dugo je uprava Stare dame radila na transferu Memfisa Depaja, a kada je konačno došla na prag dogovora, počela je da se razmišlja. Neće zaraditi novac za transfer Adrijena Rabio i osloboditi se njegove plate (propao mu transfer u Mančester), pa bi Depajovih 7.500.000 do 8.000.000 evra moglo da bude previše za Juve. Zato se ponovo razmišlja i o Arkadijušu Miliku. Poljak zarađuje daleko manje, a mogao bi za 2.000.000 evra da stigne na pozajmicu, sa pravom otkupa za 10-12.000.000 evra.

21:40 - Svrake su poslale poslednju ponudu za napadača Žoaa Pedra na adresu Votforda. Dve su Stršljenovi dosad odbili, a ovoga puta Njukasl nudi 25.000.000 funti (28.270.000 evra) i još toliko na ime bonusa. 

21:20 - Milan je odavno pokazao interesovanje za Hakima Zijeha, ali bi mogao da dobije opaku konkurenciju. Ajaks razmišlja da vrati Zijeha, u slučaju da Mančester junajtedu proda Antonija.

20:51 - Pojavila seinformacija da je Čelsi zainteresovan za kapitena Mančester junajteda. Ipak, Skaj Sports saznaje - Hari Megvajer nije na prodaju.

20:24 - Predsednik italijanskog kluba Stiči Damijan potvrdio dolazak Marina Pongračića.

"Biće sutra u Lečeu za lekarske preglede", rekao je prvi čovek povratnika u Seriju A, koji se nada i dolasku Samuela Umtitija iz Barselone.

20.00 - Olimpik iz Marselja se pominjao u prethodnom periodu kao mogući klub Kristijana Ronalda.

Iz Francuske je, ipak, stigao demanti, jer je za RMC Sport iz kluba saopšeno da ne postoji namera da se angažuje as Mančester junajteda.

Foto: reuters

Kristijano Ronaldo

19.40 - Rosoneri su odlučili da zadrže mladog defanzivca Gabija. Postojala je solucija da napusti ekipu Milana i preseli se u Đenovu na pozajmicu, ali je šampion Italije promenio mišljenje i rešio da ga zadrži.

19.20 - Slovački reprezentativac David Hancko je pred transferom u Fejenord. Fudbaler praške Sparte nije u sastavu za duel sa Mladom Boleslav, a njegov dolazak je potvrdio i trener Holanđana Arne Slot.
- Snažan momak, brz, može da igra sa prostorom iza sebe i učestvuje u izgradnji akcija. Veliko pojačanje - rekao je Slot

19.00 - Galatasaraj je ozbiljno zainteresovan za Balo Turea, levog beka Milana. Turski i italijanski gigant pregovaraju već nekoliko dana, ali Rosoneri traže više od 4.500.000 evra koliko su ga platili Monaku prilikom dovođenja.

18.40 - Edinson Kavani nastaviće karijeru u Viljarealu. Urugvajski napadač napustio je Mančester junajted i već je uslikan na putu ka Španiji.

 

 

 

18.20 - Nekadašnji napadač Partizana Ognjen Ožegović napustiće tursku Manisu. Samo šest meseci posle dolaska iz Adane, bivši igrač Čukaričkog i Crvene zvezde promeniće sredinu.

Foto: starsport

Ognjen Ožegović

18:00 - Iako engleski mediji uveliko pišu da je vezista Ajaksa Mohamed Kudus na pragu kluba, Ajaks insistira da nije dobio ponudu i da ne želi da proda fudbalera iz Gane.

17:41 - Ukrajinac Malinovski je na radaru Marselja, a Atalanta je spremna da ga pusti, posebno ako Francuzi u suprotnom smeru pošalju Džengiza Undera. To je potvrdio i trener tima iz Bergama Đan Pjero Gasperini.

17:26 - Bivši fudbaler Totenhema i Viljareala Orije je bez kluba. Nant je bacio oko, a RMC Sport prenosi da se našao i na radaru Notingem Foresta.

17:07 - Mladi francuski fudbaler Rajan Šerki je produžio ugovor sa Lionom do leta 2024. godine.

"Veoma sam srećan. Ovaj tim mi je u srcu, ovo je moj grad. Odlučili smo da sačekamo da se oporavom od povrede, ali uvek sam hteo da ostanem", rekao je Šerki.

16:45 - Belgijski reprezentativac Bojata je na pragu povratka u domovinu. Engleski mediji prenose da je na korak od prelaska u redove Klub Briža. 

16:20 - Fiorentina hoće vezistu Verone Antonjin Baraka. On se zato ne očekuje u timu za duel sa Bolonjom u nedelju. Pregovori su u toku, a Viola želi da dovede češkog vezistu na pozajmicu sa pravom otkupa.

15:59 - Brendan Rodžers nije uvrstio Veslija Fofanu u protokol za meč sa Sautemptonom i na Ostrvu je ekspresno podgrejana priča o transferu talentovanog francuskog štopera u Čelsi. Čekaju "plavci"...

15:50 - Memfis Depaj i Barselona potpisaće sporazumni razlaz, ali prvo Juventus mora da uradi svoj deo posla - da sastavi dvogodišnji ugovor za Holanđanina.

Foto: Tanjug/AP

Memfis Depaj

15:25 - Navodno, Gojko Cimirot neće pojačati Partizan ovog leta, a vest o njegovom dolasku u Humsku demantovao je trener Standarda iz Liježa!

14:58 - Juventus je spremio dvogodišnji ugovor za Memfisa Depaja koji će uskoro potpisati sporazumni raskid uugovora sa Barelonom!

14:33 - Stišala se bura u Torinu. Izgladili su odnose Saša Lukić i trener Ivan Jurić, uvršten je srpski vezista na spisak za meč sa Laciom.

13:44 - Želeo je Liverpul da angažuje Ismaela Bensaera iz Milana, ali su Rosoneri zaštitili svoja prava. Naime, otkupna klauzula od 50.000.000 evra briše se u finišu prelaznog roka, te Alžirac ostaje u Seriji A!

13:07 - Ofanzivac Ajaksa Antoni nalazi se na radaru Mančester junajteda. Crveni đavoli su navodno ponudili 80 miliona evra, ali su Kopljanici odbili. 

12:50 - "Dejli mejl" prenosi da je Čelsi raspoložen da u transfer Kristijana Pulišića u Mančester junajted uključi Harija Megvajera!? Navodno, Erik ten Hag je tražio 24 časa da donese konačnu odluku!

12:06 - Ofanzivac Arsenala Nikola Pepe odlazi na jednogodišnju pozajmicu u NIcu. 

11:49 - Ćavi Ernendez demantovao je informacije da su Memfis Depaj i Pjer Emerik Obamejang otišli iz Barselone. Strateg KAtalonaca ističe da se to još uvek nije dogodilo, kao i da u klubu rade na registraciji Žila Kundea. 

11:35 - Potpisao je Džejmi Vardi novi ugovor sa Lesterom, godinu dana pre nego što mu je isticao stari, i stavio tačku na priče o odlasku. 

11:11 - Srpski fudbaler Filip Stevanović seli se na novu pozajmicu. Godinu dana u Holandiji nije bio pravi potez, a Mančester siti planira da ga na kaljenje pošalje u Đironu ili Santa Klaru. 

Foto: Starsportphoto

10:45 - Kazemiro se ukrcao u avion za Mančester, očekuje se da u nedelju odradi lekarske preglede i u ponedeljak sa tribina prati derbi protiv Liverpula. Nadali su se navijači da bi Brazilac mogao da bude na terenu, ali od toga neće biti ništa. 

10:09 - Eldor Šomurodov bi uskoro mogao da pojača tabor Bolonje. Uzbekistanac je velika želja Siniše Mihajlovića i očekuje se da njegov transfer iz Rome bude ozvaničen u najskorijem roku. 

09:47 - Srpski fudbaler Ivan Ilić karijeru bi mogao da nastavi u dresu Pari Sen Žermena!

09:45 - Dobro jutro i dobro došli na lajv blog portala Informer.rs, na kojem iz minuta u minut možete pratiti dešavanja na letnjoj fudbalskoj pijaci! Šta se događalo tokom jučerašnjeg dana možete videti - OVDE.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Srpska lista sa COWEB-om o situaciji na KiM i položaju Srba!
Politika

Srpska lista sa COWEB-om o situaciji na KiM i položaju Srba!

Predsednik Srpske liste Zlatan Elek sa saradnicima sreo se danas u Kosovskoj Mitrovici sa članovima Radne grupe saveta Evropske unije za Zapadni Balkan (COWEB) i Evropske službe spoljnih poslova i tom prilikom predstavili političko-bezbednosnu situaciju na Kosovu i Metohiji i položaj srpskog naroda na ovim prostorima.

25.04.2024

13:54

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija