• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: M. G.

18.12.2022

10:15

BOROVSKOM ŠMEKERU I MANGUPU, POSLEDNJI POZDRAV SINIŠA! Osvanule poruke u Mihinom rodnom mestu (FOTO)

Privatna arhiva

Fudbal

BOROVSKOM ŠMEKERU I MANGUPU, POSLEDNJI POZDRAV SINIŠA! Osvanule poruke u Mihinom rodnom mestu (FOTO)

Podeli vest

Siniši Mihajloviću odali su počast njegovi sugrađani iz Borovog sela


Bivši fudbaler i trener Sinša Mihajlović izgubio je bitku protiv leukemije u 54. godini.

Svet se oprašta od legendarnog fudbalera i trenera, a Mihini navijači iz Borova istakli su dva transparenta, jedan kod kuće fudbalera, a drugi kod stadiona u ovom mestu.

- Poslednji pozdrav Siniši, Borovskom šmekeru i mangupu. Živeo si znajući samo za pobedu, rodio si se znajući samo za život - stoji u poruci koju su ostavili.

 

Foto: Privatna arhiva

 

Sniša je odrastao u selu Borovu kod Vukovara, a nisu ga zaboravili ni posle tri i po decenije. U toku rata, Siniši Mihajloviću je prijatelj Hrvat srušio kući i spasao mu majku, zbog čega mu je oprostio dok je krajem decembra 2015. godine.

Foto: Privatna arhiva

 

 

Foto: Privatna arhiva

 

Borbu sa akutnom leukemijom Mihajlović je započeo sredinom 2019. godine, a preživeo je zahvaljujući operaciji koštane srži i anonimnom donoru iz Sjedinjenih Američkih Država. Poslednju bitku sa opakom bolešću počeo je u martu ove godine.

Porodica je neutešna, od njega se opraštaju brojne fudbalske legende, fudbalski klubovi, prijatelji, navijači...

Sahrana Siniše Mihajlovića biće u ponedeljak u Rimu, u baziliki "Santa Maria degli Angeli e dei Martiri". Početak sahrane zakazan je za 11.00 časova, a očekuje se ogroman broj ljudi koji će iz celog sveta doći da odaju počast velikanu fudbalske igre.

 

Bonus video

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija