• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.12.2022

09:27

OPAAAAAA... Snimak Siniše Mihajlović koji niste videli (VIDEO)

printscreen

Fudbal

OPAAAAAA... Snimak Siniše Mihajlović koji niste videli (VIDEO)

Podeli vest

Svet se oprašta od Siniše Mihajlovića koji je preminuo u 54. godini, izgubio je bitku sa akutnom leukemijom

 

Leukemija sa kojom se Mihajlović borio od 2019. godine ponovo se vratila, nažalost ovoga puta nije imao snage da joj uzvrati udarac, preminuo je u bolnici u Rimu.

Mihajlović je ostavio neizbrisiv trag u istoriji svetskog fudbala. Pamtiće se njegova levica i  čuvenu meč polufinala Kupa evropskih šampiona protiv Bajerna kada je Zvezda izborila veliko finale. 

Na društvenim mrežam pojavio se retko viđeni snimak posle legendarnog meča. Igrači su uleteli u svlačionicu, a na snimku se na početki vidi nasmejani Siniša koji ulazi u svlačionicu sa slavljenički podignutim rukama i uzvikuje "opa“.

Borbu sa akutnom leukemijom Mihajlović je započeo sredinom 2019. godine, a preživeo je zahvaljujući operaciji koštane srži i anonimnom donoru iz Sjedinjenih Američkih Država. Poslednju bitku sa opakom bolešću počeo je u martu ove godine.

Nažalost, nije više imao snage i bolest je pobedila. Poslednje dane popularni "bombarder iz Borova Sela" proveo je u komi, a uz njega su bili članovi porodice i kum Miroslav Tanjga.

Sahrana Siniše Mihajlovića biće u ponedeljak u Rimu, u baziliki "Santa Maria degli Angeli e dei Martiri". Početak sahrane zakazan je za 11.00 časova, a očekuje se ogroman broj ljudi koji će iz celog sveta doći da odaju počast velikanu fudbalske igre.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija