• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. N.

15.02.2023

19:59

INFORMER SAZNAJE! Oni će biti potpredsednici Fudbalskog saveza Srbije

printscreen

Fudbal

INFORMER SAZNAJE! Oni će biti potpredsednici Fudbalskog saveza Srbije

Podeli vest

Legenda našeg fudbala Dragan Džajić istakao je kandidaturu za predsednika FSS, a sada se zna ko će biti potpredsednici

Informer saznaje da će potpredsednici Fudbalsko saveza Srbije biti: Nenad Bjeković, Stefan Babović i Branislav Nedimović, koji je za Informer poručio da Dragan Džajić ima njegov glas, ako se kandiduje.

Džajić hoće Kolarova

Dragan Dzajić bi voleo da mu i Aleksandar Kolarov bude potpredsednik, ipak tu se još pregovara.

 

 

Foto: Starsportphoto

Aleksandar Kolarov

- Kolarova je zvalo nekoliko ljudi, tražili su njegovu podršku i nudili mu funkcije u Savezu. On je u odličnim odnosima i sa Nemanjom Vidićem, ali i sa strujom koja namerava da kandiduje Džajića. Mnogi ga video kao idealno rešenje za direktora reprezentacije ili potpredsednika sa širokim ovlašćenjima u sportskom sektoru - rekao je nedavno naš izvor odlično upućen u dešavanja.

Region zapadne Srbije je predložio Dragana Džajića za kandidaturu za predsednika Fudbalskog saveza Srbije. Izborna skupština na kojoj će se izabrati novi predsednik  održava se 14. marta. Ranije za ovu funkciju kandidaturu je istakao Nemanja Vidić, ali nema potrebnu podršku.

Fudbalski savez Srbije čeka na predsednika od 22. marta 2021. godine, kada je Slaviša Kokeza odstupio sa funkcije. Izborna Skupština održaće se 14. marta u Sportskom centru FSS u Staroj Pazovi i tada će novo rukovodstvo morati da bude izabrano kako naša kuća fudbala ne bi rizikovala da joj FIFA i UEFA uvedu prinudnu upravu. Kandidati za predsednika moraće da se kandiduju i iznesu programe do 27. februara.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
kikkoko

pre 1 godinu

Ne znam za Nedimovica ,svi ostali jedva da su zavrsili srednju brzozavrsavajucu skolu. Sve moj do mojega. Mozda jedino Babovic ima vise obrazovanje ,ostali ....Dzajo srednju uciteljsku... Ali to je nass fudbal, svaki od njih je bez razlike dovoljno hrabar da bez razmisljanja prihvati visoku funkciju.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Rusi oči u oči sa američkim snagama u Nigeru, Ostin se odmah oglasio!
napeto

Rusi oči u oči sa američkim snagama u Nigeru, Ostin se odmah oglasio!

Rusko vojno osoblje ušlo je u četvrtak u vazdušnu bazu u Nigeru u kojoj su američke trupe, od kojih je vojna hunta Nigera zatražila da se povuku, a ministar odbrane SAD Lojd Ostin izjavio je da američki vojnici nisu u opasnosti i da su "ruske snage u posebnom kompleksu i nemaju pristup američkim snagama ili opremi".

03.05.2024

10:06

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija