• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.02.2023

12:34

Vidić poručuje: Ne odustajem!

Predrag Milosavljević

Fudbal

Vidić poručuje: Ne odustajem!

Podeli vest

Dragan Džajić trenutno ima 47 glasova podrške od 85 delegata pred Skupštinu FSS i izbor predsednika, dok Nemanja Vidić poručuje da ne odustaje od kandidature

Prepreka više nema da Dragan Džajić (76) uskoro preuzme Fudbalski savez Srbije. Počasnog predsednika Crvene zvezde, Dragana Džajića, zvanično su podržali FS regiona Zapadne i Istočne Srbije, FS Vojvodine, FK Vojovodina, kao i FK Radnički Sremska Mitrovica.

Vidićeva kandidatura biće oslonjena na podršku najmanje pet delegata budućeg skupštinskog saziva.

- Uprkos pričama koje kruže želim da istaknem da nisam odustao od kandidature i da imam potpise pet delegata kao uslov za zvaničnu kandidaturu. Oni su me podržali još pre spekulacija o kandidaturi Dragana Džajića. Nažalost, pritisci su veliki kako na delegate tako i na potencijalne članove mog Izvršnog odbora - istakao je za Sport klub proslavljeni fudbaler. 

Fudbalski savez Srbije dobiće predsednika 14. marta. Početak skupštinskog zasedanja u Staroj Pazovi zakazan je za 14 časova.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Stanišić

pre 1 godinu

Niste preneli onaj deo objave gde je bila reč o Terziću? Poznati objektivni novinari Informera.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija