• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. M.

03.04.2023

16:14

ŠAKIRA PROTERANA IZ BARSELONE ZBOG RAZVODA SA FUDBALEROM! OVAJ čovek je isterao nju i decu iz kuće! (FOTO/VIDEO)

printscreen

Fudbal

ŠAKIRA PROTERANA IZ BARSELONE ZBOG RAZVODA SA FUDBALEROM! OVAJ čovek je isterao nju i decu iz kuće! (FOTO/VIDEO)

Podeli vest

Slavnu kolumbijsku pevačicu Šakiru (46) oterao je iz Barselone otac njenog bivšeg muža, poznatog fudbalera Đerara Pikea (36)!

Danima se u španskim medijima pisalo da Šakira napušta Barselonu i seli se u Majami! To je i učinila juče privatnim avionom zajedno sa sinovima Milanom (10) i Sašom (8), a sada je otkriven i razlog.

 

 

Poznate novinarke katalonskog dnevnog lista "Periodiko" Lorena Vaskez i Laura Fa, koje su prve otkrile i da se slavni par razvodi u junu prošle godine, kažu da je krivac za odlazak fudbalerov otac Đoan Pike (63).

Foto: Reuters/Albert Gea

Nekad su se voleli i poštovali: Šakira sa sinom Milanom i bivšim svekrom Đoanom 2014.

"Šakiri je 13. marta stigao mejl koji je potpisao Pikeov otac. On je naveo da Šakira mora da napusti kuću u Barseloni do 30. aprila, inače će morati da plati odštetu. Kuća je u vlasništvu kompanije koju vodi Đoan Pike. Kolumbijka je imala još vremena, ali je odlučila da sa sinovima i bratom iskoristi uskršnji raspust, a potom se trajno nastani u Majamiju", otkrile su poznate novinarke.

 

 

Uprkos tome što je Đoan Pike "pogurao" Šakirin odlazak, njegov sin Đerar je ljut na Kolumbijku.

"Pevačica je Pikea u petak obavestila da napušta Španiju, a on je besan jer ga je pozvala samo dva dana pred odlazak. Deca će u Majamiju krenuti u školu 11. aprila, a fudbaleru se ne sviđa što menjaju sredinu usred školske godine. Prema sporazumu koji su bivi supružnici potpisali u novembru, ona je mogla da napusti državu kada godželi posle Božića, ali je Pike ipak ljut. Šakira se, međutim, nije potresla, jer je dobila dozvolu od pedagoga, psihologa i nastavnika da odvede decu i potvrdili su joj da neće biti problema", dodaje Lorena Vaskez.

Zanimljivo je da su paparaci uslikali uplakanu Šakiru 14. marta u prodavnici u Njujorku, samo dan nakon mejla Pikeovog oca.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija