• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.04.2023

14:37

BRUKA, OVAJ ČOVEK NE MOŽE TADIĆA OČIMA DA VIDI! Sramna hajka na Srbina, hoće da ga oteraju iz Ajaksa!

Reuters

Fudbal

BRUKA, OVAJ ČOVEK NE MOŽE TADIĆA OČIMA DA VIDI! Sramna hajka na Srbina, hoće da ga oteraju iz Ajaksa!

Podeli vest

Holanđani ne mogu očima da vide Dušana Tadića, pa žele da ga oteraju iz Ajaksa.

Napadi na kapitena Ajaksa i reprezentacije Srbije ne prestaju. Kenet Perez je prvo poručio da je Dušan Tadić ponaša kao saobraćajni policajac, a danas je po Srbinu oplela i legenda holandskog fudbala Vesli Snejder.

"Kopljanici" posustaju u borbi za titulu, imaju 56 bodova, osam manje od vodećeg Fejenorda od koga su nedavno poraženi u derbiju (3:2). Novi kiks Ajaks je napravio za vikend na gostovanju kod Go Ahed Iglsa – 0:0. Tadić je bio jedan od najslabijih na terenu, pa su kritičari jedva dočekali da udare po srpskom igraču.

Foto: Reuters

Dušan Tadić

- Sviđa mi se Džoni Heitinga, ali ponovo vidim Alfreda Šrojdera. Prave se iste promene. Opet bi sve trebalo da se vrti oko Tadića. Nemam ništa protiv Srba, imam puno srpskih prijatelja, ali dosta je. Ako počnete da tražite razloge zašto ne pobeđujete, Tadić je jedan od njih. Kao da Tadić mora da igra. Brajan Brobi barem nešto radi. Tadić ništa nije uspeo  - rekao je Snajder, kome ovo nije prvi put da napada srpskog fudbalera. 

Snajder nije poštedeo ni Mohameda Kudusa.

- Mislio sam da se povredio u drugom poluvremenu, ali jednostavno više ništa nije radi. Hodao je. Lionel Mesi to radi u Pari Sen Žermenu, ali Kudus to ne može u Ajaksu - kazao je Snajder.

 

 

Foto: AP Photo/Luigi Vasini

Vesli Snajder

Tadić ove sezone ima učinak od devet golova i 19 asistencija na 38 utakmica u svim takmičenjima. Na  meti Snajdera bio je i početkom godine, posle serije "kopljanika" od šest mečeva bez pobede.

 - Mora da se izbaci Tadić iz tima. To je pod broj jedan! Druga stvar je da se Besiju da karta u jednom smeru, da se vrati tamo odakle je došao - rekao je tada Snajder.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

Sve stoji! Na granicama puno kao u košnici, kolone kilometarske
Društvo

Sve stoji! Na granicama puno kao u košnici, kolone kilometarske

Saobraćaj je jutros bio umerenog intenziteta, ali u toku dana se očekuje pojačan saobraćaj, pre svega na auto-putevima, a zatim ka graničnim prelazima i na izlazima iz većih gradskih sredina, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS). Trenutno su najveće gužve na graničnim prelazima Batrovci i Preševo.

27.04.2024

16:25

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija