• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.05.2023

08:42

STANKOVIĆ UTUČEN! OSEĆAM OGROMNU TUGU! Ne mogu da nađem reči da opišem...

reuters

Fudbal

STANKOVIĆ UTUČEN! OSEĆAM OGROMNU TUGU! Ne mogu da nađem reči da opišem...

Podeli vest

Fudbaleri Sampdorije nisu uspeli da izbore opstanak u elitnom rangu, tako da će se puleni Dejana Stankovića sledeće sezone takmičiti u Seriji B.

Italijanska Sampdorija je zvanično ispala iz Serije A posle poraza u Udinama (0:2), a mladi srpski stručnjak Dejan Stanković nije uspeo u misiji za koju je u startu znao da će biti i te kako teška.

Nekadašnji šef stuke Crvene zvezde kaže da nije bilo dovoljno to što su on i njegovi igrači dali sve od sebe.

- Ne mogu ništa da kažem o budućnosti, jer to nije na meni. Ovo su pitanja za nekog drugog. Dao sam sve od sebe i nije bilo dovoljno. Veoma sam razočaran i ne mogu da nađem reči da opišem kako se trenutno osećam - rekao je Stanković posle utakmice.

Foto: Tanjug/AP

 

Bivši reprezentativac naše zemlje je seo na klupu Sampdorije 6. oktobra prošle godine i do sada je zabeležio tri pobede, šest remija i 17 poraza u Seriji A.

- Trudili smo se i dali sve što smo imali.  Osećam ogromnu tugu i razočaranje. Znam da svaki navijač ne želi da prihvati ovaj dan, ali borili smo se na terenu i oni su uvek bili uz nas. Ovaj klub zaslužuje više jer je lep iznutra i spolja. Nadam se da se ova situacija može rešiti na najbolji mogući način - rekao je Stanković.

Navijači se plaše da bi Sampdorija ovog leta mogla da proglasi bankrot, a to bi značilo da klub narednu sezonu ne bi započeo iz Serije B, već iz Serije D.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija