• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.07.2023

22:06

Horor scene u Švedskoj! Rat navijača, najveći derbi prekinut (VIDEO)

printscreen

Fudbal

Horor scene u Švedskoj! Rat navijača, najveći derbi prekinut (VIDEO)

Podeli vest

Navijači AIK-a i Malmea napravili haos na utakmici.

Dugo godina je Srbija bila sinonim za huliganizam i nerede na fudbalskim terenima. Neretko su naši klubovi trpeli žestoke kritike Evrope zbog pirotehnike, ali bi Evropa sada mogla da pogleda u svoje "dvorište" budući da su nereti širom "starog kontinetna" sve češća pojava. 

Prethodnu sezonu, u negativnom smislu, obeležili su Holanđani. Navijači AZ Alkmara, Fajenorda, Ajaksa pa i PSV-a pravili su cirkus na međunarodnim takmičenjima, situacija nije bila bolja ni u Erediviziji što potvrđuje povreda koju je zadobio Dejvi Klasen tokom velikog derbija kada mu je razbijena glava. 

 

 

Ipak, primat su sada preuzeli Šveđani pošto je najveći tamošnji derbi između AIK-a i Malmea prekinut! Netrpeljivost navijača vlada dugi niz godina, redovno se se na njihovim mečevima dešavaju neredi, ali je danas sve otišlo predaleko. 

Na delu tribina na kom su smešteni navijači AIK-a osvanuo je jedan "barjak" navijača Malmea, koji je ekspresno zapaljen. Usledio je totalni haos, reagovala je policija, a utakmica je prekinuta. Kada su stečeni uslovi za igru, ona je nastavljena, ali golova nije bilo.  


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Uspešno održana konferencija Lepota žene!
Moda i lepota

Uspešno održana konferencija Lepota žene!

Konferenciju "Lepota žene" drugu godinu za redom organizovala je agencija "Advertising Solutions", na čelu sa Natašom Vulin. Tokom celodnevnog programa, 21. maja, u prostoru Jugoslovenske kinoteke govorilo se o ženama kroz prizmu zdravlja, snage, pobede i lepote.

22.05.2024

16:37

Džet set

Srbija