• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

31.07.2023

13:55

Navijači Junajteda u šoku! Ronaldova ćerka nosi dres Liverpula!

Instagram/Georgina Rodrigez

Fudbal

Navijači Junajteda u šoku! Ronaldova ćerka nosi dres Liverpula!

Podeli vest

Navijači Mančester junajteda ovo Kristijanu Ronaldu, danas zvezdi Al Nasra, nikada neće oprostiti.

Dugo je Portugalac bio ljubimac "đavola", ali jedna njegova ćerkica nosila je dres Liverpula, preko čega mu fanovi Junajteda sigurno neće preći.

Junajted i Liverpul su najveći rivali, zna to odlično Ronaldo, pa su svi ostali u šoku kada su videli fotografiju koju je objavila Ronaldova verenica Georgana na Instragamu. Ona je postavila fotke iz frizerskog salona, a njihova ćerka Alana Martina je nosila dres Liverpula sa brojem 11 i natpisom Salah.

 

 

 

Foto: Instagram/Georgina Rodrigez

 

 


Naravno, dres Liverpula nije promakao fanovima, pa je krenuo obračun navijača: "Čak i njegova deca znaju ko je najbolji", "Veličina poznaje veličinu", "Najveći igrač svih vremena Kristijano Ronaldo kupuje ćerki dres Mohameda Salaha", samo su  neki od komentara.

S obzirom na Ronaldovu istoriju sa Junajtedom zaista je neobično videti da dres "redsa" nosi njegova ćerka. On je prvi put na "Old traford" stigao 2009. godine, odigrao je 346 mečeva u svim takmičenjima i postigao 146 golova, postao je legenda kluba. U Saudijsku Arabiju se preselio krajem 2022. godine, a Al Nasru se pridružio posle neslavnog kraja sa "đavolima". Potpisao je ugovor od 175 miliona funti, pa je postao najplaćeniji igrač ikada. Inače, za Ronaldom i novcem su ovog leta krenule brojne fudbalske zvezde: Karim Beznema, Ngolo Kante, Džodan Henderson, Rijad Marez, naš Sergej Milinković Savić...

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija