• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.08.2023

19:00

Kraj - Vojvodina eliminisana!

Starsportphoto

Fudbal

Kraj - Vojvodina eliminisana!

Podeli vest

Fudbaleri Vojvodine dočekuju APOEL u revanš meču drugog kola kvalifikacija za Ligu konferencija.

Nova sezona za fudbalere Vojvodine nije počela onako kako se očekivalo. Četa Radoslava Bataka upisala je dva poraza, mada, oba na gostovanju, ali će već danas pred svojim navijačima imati šansu da poprave utisak u meču veoma bitnom za Novosađane. 

Rival Staroj dami biće kiparski APOEL u revanš meču drugog kola kvalifikacija za Ligu konferencija. Pokušaće Vojvodina da na Karađorđu nadoknadi minus iz Nikozije kada su izabranici Rikarda Sa Pinta slavili sa 2:1. 

Kako bi imali što veću podršku navijača u Vojvodini su se odlučili da svi vlasnici karte za duel protiv APOEL-a mogu besplatno i na meč protiv Partizana koji je na programu za vikend. 

VOJVODINA - APOEL   1:2 (1:1)

Strelci: Zukić 37 - Sarfo 27, Efrem 75p
Stadion Karađorđe, Novi Sad   Sudija: Aleksejs Spasjonikovs, Letonija

Vojvodina: Carević - Jeličić, Traore, Crnomarković, Lazarević - Cukić, Milosavljević - Baraj (Ivanović od 76. minuta), Nikolić (Radulović od 76. minuta), Čumić - Vukić (Malbašić od 62. minuta)
Trener: Radoslav Batak

APOEL: Belec - Dvali, Krespo, Sušić - Sarfo (Petrović od 69. minuta), Čebake - Dalsio, Fetfacidis (Gavriel od 69. minuta), Kostadinov - Kvilitaja (Tomane od 85. minuta), Vilson (Efrem od 60. minuta)
Trener: Rikardo Sa Pinto

Žuti kartoni:  Lazarević 78, Traore 95 (Vojvodina) - Dalsio 42, Krespo 95 (APOEL)

UŽIVO: 

Drugo poluvreme:

95. minut - Gužva pred golom Vojvodine, ušao je Traore u raspravu sa kompletnim sastavom APOEL-a i na kraju zaradio žuti karton. 

90. minut - Igraće se još pet minuta na stadionu Karađorđe! 

87. minut - Sve manje vremena za Vojvodinu...

81. minut - Šteta... Ponovo je Zukić gađao sa distance, ali je još jednom sjajno intervenisao Belec. 

79. minut - Velika šansa za Apoel, Milosavljević je neoprezno startovao pa će gosti sa Kipra imati priliku da iz slobodnog udarca ugroze gol Vojvodine.   

75. minut - Pogodio je Carević stranu, ali Efrem uspeva da matira golmana Vojvodine - 1:2!

73. minut - PENAL! Traore je nespretno reagovao i rukom zaustavio centaršut Efrema... Apoel ima veliku šansu da reši pitanje prolaska u treće kolo kvalifikacija. 

67. minut - Fetfacidis je izašao, a umesto njega ulazi Radosav Petrović. A, Gabrijel menja Sarfa.

63. minut - Izmena u taboru Vojvodina na terenu je Malbašić umesto Vukića. 

Foto: Starsportphoto

 

60. minut - Dobar presing Iva Barajea, naterao je Senegalac Krespa na grešku, imaće Vojvodina korner. 

54. minut - Stotinak sekundi trajala je pauza pošto se na povredu žalio Čabake, ali je sve u redu sa levin spoljnim igračem Apoela. 

50. minut - Trudi se Apoel da "ubije" ritam utakmice na startu drugog dela igre i za sada im dobro ide...

46. minut - Počelo je drugo poluvreme na Karađorđu! 

Prvo poluvreme:

Kraj prvog poluvremena

45. minut - Šteta, šteta, šteta... Imao je Dejan Zukić veliku priliku da donese preokret Vojvodini, dobio je povratnu loptu na ivici šesnaesterca šutirao ka golu, ali je Belec pročitao njegov udarac i uspeo da odbrani svoj gol, ostaje 0:0!

42. minut - Žuti karton dobio je Dalsio Gomes zato što je s leđa povukao Zukića za dres.

40. minut - Malo je falilo da Vojvodina odmah i povede, Crnomarković je šutirao sa tridesetak metara i pošetno namučio Beleca pa će Novosađani imati novi korner!

37. minut - GOOOOOOOOOOL! Uspeva Vojvodina da probije bedem pred golom Beleca, ponovo su u njemu učestvovali Čumić koji je upisao novu asistenciju i strelac Dejan Zukić, sada je sve otvoreno - 1:1!

33. minut - Da u Ligi konferencija postoji VAR sistem Vojvodina bi verovatno dobila korner, Čebake je igrao rukom nakon kornera, ali sudija Spojonikovs se nije oglašavao. 

Foto: Starsportphoto©

 

30. minut - Mogla je Vojvodina odmah da poravna rezultat, Krespu je pobegla lopta, stigla do Čumića koji je lepo gađao dalji ugao, ali je nogom uspeo da odbrani Belec! 

27. minut - GOOOOL! Apoel, nažalost, vodi na Karađorđu... Čebake je promešao odbranu Vojvodine, poslao povratnu loptu za Sarfa, a internacionalac iz Gane lako pogađa mrežu Lazara Carevića - 0:1!

26. minut - Nova dobra akcija novosadskih crno-belih, imaće i korner nakon što je Kostadinov izblokirao centaršut Iva Baraja. 

23. minut - Opasan pokušaj domaćeg sastava, Lazarević je poslao dobar centaršut, ali su u ofsajdu bili Čumić i Vukić.

21. minut - Mnogo prostora imao je Iv Baraje pred sobom, a utisak je da je izabrao najgore rešenje pošto je loptu poslao pravo na tribine...

Foto: Starsportphoto©

 

18. minut - Prvi pokušaj gostiju sa Kipra, Vilson Eduardo je pobegao Igoru Jeličiću i šutirao sa dvadesetak metara, ali daleko od gola Lazara Carevića, ostaje 0:0!

15. minut - Mnogo prekida igre na sredini terena, ne uspeva Vojvodina da nametne svoj ritam na startu utakmice. 

11. minut - Potpuno van ritma je Iv Baraj, kao i pre sedam dana na Kipru... Prečesto ofanzivac Vojvodine razgovara sa sudijom, sada mu je čistu loptu na sredini terena uzeo Čebake iako su Novosađani imali priliku za kontru.  

7. minut - Novi napad Novosađana, ovoga puta po desnoj strani, pokušao je Igor Jeličić da pronađe Vukića u srcu kaznenog prostora, ali je na mestu bio Dvali, ostaje 0:0!

3. minut - Bilo je opasno i nakon kornera, Čumić je loptu poslao u peterac, uspeva to ispred Crnomarkovića da pokupi slovenački golman Belec. 

2. minut - Odmah nalet Vojvodine, kombinovali su Čumić i Lazarević po levoj strani, čisto to Sušić, ali će biti korner za Novosađane. 

1. minut - Utakmica je počela, sa centra kreću gosti sa Kipra! 

Foto: Starsportphoto©

Miloš Krasić prati duel Vojvodine i Apoela

19:27 - U odnosu na prvi meč Radoslav Batak napravio je dve izmene pa su na terenu Jeličić i Stefan Vukić. Sa druge strane, Rikardo Sa Pinto izveo je istih 11 na teren. 

19:00 - Dobro došli na lajv prenos revanš meča drugog kola kvalifikacija za Ligu konferencija između Vojvodine i APOEL-a. Sve detalje sa ove utakmice i stadiona Karađorđe možete pratiti uživo uz portal Informer.rs!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

Sve stoji! Na granicama puno kao u košnici, kolone kilometarske
Društvo

Sve stoji! Na granicama puno kao u košnici, kolone kilometarske

Saobraćaj je jutros bio umerenog intenziteta, ali u toku dana se očekuje pojačan saobraćaj, pre svega na auto-putevima, a zatim ka graničnim prelazima i na izlazima iz većih gradskih sredina, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS). Trenutno su najveće gužve na graničnim prelazima Batrovci i Preševo.

27.04.2024

16:25

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija