• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.08.2023

09:40

Najnovije informacije! Uhapšeni Hrvati, nosili sekire i noževe, pojavile se fotke povređenih navijača (FOTO)

EPAIMAGES

Fudbal

Najnovije informacije! Uhapšeni Hrvati, nosili sekire i noževe, pojavile se fotke povređenih navijača (FOTO)

Podeli vest

Navijači zagrebačkog Dinama "Bed Blu Bojsi" u jezivoj tuči sa pristalicama AEK-a ubili su 29-godišnjeg mladića, a veliki broj je navijača završio iza rešetaka.

Kako prenose mediji i Grčkoj tamošnja policija je znala za dolazak navijača, pa je pristalice Dinama, njih oko 200, stavila samo pod pratnju, ali su oni imali već spreman plan šta da rade po dolasku u Atinu. Kada su stigli u grad razdvojili su se u svim pravcima, u malim grupama i tako umakli organima reda.

Do sukoba je došlo u blizini "OPAP Arene" u "Novoj Filadelfiji", delu Atine gde su bili okupljeni navijači AEK-a.  Hrvati su na Grke krenuli naoružani motkama, sekirama, noževima i palicama, rušili su i tukli sve pred sobom. Policija je uspela da smiri situaciju, a prema informacijama grčkih medija, uhapšeno je 96 huligana, od čega 87 Hrvata.

Na društvenim mrežama se pojavila prva fotografija uhapšenih huligana.  "Bed Blu Bojsi" su  poređani na zemlji, svi gledaju u pod, ne smeju da pisnu.

 

 

 

Nove fotografije povređenih navijača.

 

 

Rat među navijačima je nažalost završen smrtnim ishodom. Grčka policija je prema pisanju tamošnjih medija uhapsila 96 osoba. Među uhapšenima je 87 hrvatskih državljana, pet Grka i jedan Austrijanac, Albanac Bosanac i Nemac. 

Foto: EPAIMAGES

 

 

Huligani su napravili totalni haos po gradu, građani Atine su svedočili groznim scenama jer je stotine huligana trčalo kroz grad sa motkama, sekirama, noževima, molotovljevim koktelima, dok se u centru haosa našla i jedna devojčica pa je dobila udarac u glavu. 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Palma slavi pobedu na izborima: Hvala Jagodincima! (FOTO)
Izbori 2024

Palma slavi pobedu na izborima: Hvala Jagodincima! (FOTO)

Na lokalnim izborima u Jagodini ubedljivu pobedu odnela je lista “Dragan Marković Palma – Jedinstvena Srbija - Ivica Dačić – SPS” sa 56,98% glasova, druga je lista “Aleksandar Vučić – Jagodina sutra” 25,47 %, treća “Maja Radojičić – Jagodina zaslužuje bolje” sa 6,49 % i četvrta “Mi snaga naroda – prof dr Branimir Nestorović” sa 4,07%, dok ostale dve liste nisu prešle cenzus. “

03.06.2024

12:17

Vesti

Delegacija Narodne skupštine Srbije u poseti Kini
Politika

Delegacija Narodne skupštine Srbije u poseti Kini

Delegacija Narodne skupštine Srbije doputovala je danas u Peking, gde će učestovati na Četvrtom sastanku Stalnog komiteta Svekineskog narodnog kongresa (SK SKNK), jednog od najvažnijih organa vlasti u Narodnoj Republici Kini.

03.06.2024

11:41

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

Премијера нове луткарске представе „Зец и Пас“
Kultura

Премијера нове луткарске представе „Зец и Пас“

Позориште лутака „Пинокио“ ће у среду 05. јуна 2024. године у 20 часова одржати премијеру представе ЗЕЦ И ПАС, у режији Силвана Омерзуа, а реприза представе „Зец и Пас“ ће се одржати у суботу, 08. јуна у 12 часова.

03.06.2024

11:12

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija