• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

19.08.2023

18:54

Murinjo oštro o Srbinu: Matić mi je radio iza leđa

Reuters

Fudbal

Murinjo oštro o Srbinu: Matić mi je radio iza leđa

Podeli vest

Fudbaler Nemanja Matić bi trebalo da objasni šta se desilo, a ne ja, poručio je trener fudbalera Rome Žoze Murinjo. Srbin i Portugalac godinama su srađivali, iskusni trener vodio je vezistu gde god da je bio, a onda je pre nekoliko dana došlo do prekida saradnje.,

Murinjo je Matića obožavao, doveo ga je u Čelsi, zatim Mančester junajted, pa prošle godine Romu. Međutim, Matić je bio nezadovoljan statusom u rimskom klubu i otišao je u francuski Ren. Pregovori su trajali oko mesec dana, a prema Murinjovim rečima, on o tome nije bio obavešten. Medije u italiji zanimalo je jesu li se dvojica ljudi posvađala, ali Portugalac je ostao nedorečen. 

- Mislim da je Nemanja taj koji mora nešto da kaže ako želi. Nakon što sam čuo reči direktora Rena, mislim da ne treba ništa više da kažemo na to. Otkrio je da pregovaraju više od mesec dana, tu nema šta da dodam - rekao je Murinjo. 

Foto: EPAIMAGES

 

Sujeta mu verovatno ne bi dozvolila da prizna da ga je Matić povredio, pa je u svom stilu Murinjo rekao da o onima koji odu, u klubu ne pričaju svaki dan. Roma je ekspresno reagovala i dovela zamenu za vezistu, tako da će moći i bez njega. 

- Nisam očekivao da Matić ode. Odigrao je prošle sezone 75 odsto naših utakmica. Bio nam je važna karika u timu i izgubili smo ga. Ali, Roma je reagovala momentalno i na fantastičan način. Doveli smo dvojicu novih igrača i nije problem što je Matić otišao. Većina igrača kada ode odavde, čini to sa suzama u očima i ostane u kontaktu s nama, jer mi smo porodica. A, porodica vodi računa i o novim licima. Oni koji dođu odmah prihvate dinamiku naše grupe. Ne pričamo svaki dan o onima koji su otišli - zaključio je Murinjo. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Posvađali se Matić i Murinjo?
Fudbal

Posvađali se Matić i Murinjo?

Srpski fudbaler Nemanja Matić (35) izgleda će na neslavan način završiti svoj mandat u Romi, pošto se navodno na treningu posvađao sa trenerom Žozeom Murinjom (60)!

13.08.2023

14:10

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Nebojša Bakarec: Aljbin Kurti – pljačkaš srpskih banaka, apoteka i prodavnica!
Kolumne

Nebojša Bakarec: Aljbin Kurti – pljačkaš srpskih banaka, apoteka i prodavnica!

Nastavlja se Kurtijev fašistički teror. Kurtijeva fašistička policija je 20.5.2024. sa puškama i pancirima upala u ekspoziture Banke poštanske štedionice (BPŠ) u Severnoj Mitrovici, Leposaviću, Zvečanu i Zubinom Potoku, i opljačkala ih! Kukavica Kurti se plaši i Vučićeve senke, pa je Kurti sačekao da predsednik Vučić ode u SAD, i tek onda „uhapsio“ ekspoziture BPŠ. Fašista Kurti već godinama „hapsi“ i srpske apoteke i bakalnice.

21.05.2024

17:02

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija