• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.08.2023

07:50

Fulam ogorčen, klub se oglasio posle odlaska Mitrovića!

EPA Images

Fudbal

Fulam ogorčen, klub se oglasio posle odlaska Mitrovića!

Podeli vest

Čelnici Fulama ogorčeni su nakon odlaska Aleksandra Mitrovića u Al Hilal.

Aleksandar Mitrović (28) je stigao u klub iz Rijada iz Fulama za obeštećenje od 50 miliona funti, što je klupski rekord kluba iz Londona. Mitrović će tokom trogodišnjeg ugovora u Al Hilalu zaraditi 75 miliona evra na ime plata, ne računajući dodatne bonuse za golove i osvojene trofeje.

Klub se oglasio saopštenjem i potvrdio transfer. Teško su podneli odlazak Srbina, na sve načine su pokušali da ga zadrže u Londonu, ali je naš napadač imao ponudu koju nije mogao da odbije.

Fulam je još jednom istakao da nije želeo da Mitrović ode, ogorčeno je provukao činjenicu da je napadač forsirao transfer, a na kraju se samo zahvalio. 

"Klub može da potvrdi da je Aleksandru Mitroviću ostalo da se pridruži Al Hilalu u Saudijskoj Pro ligi za rekordnu klupsku cenu transfera. Klub je nevoljno prihvatio revidiranu ponudu pošto je igrač stalno iznosio svoju želju da ode", naveo je Fulam u saopštenju.

Mitrović je prešao u Fulam u januaru 2018, prvobitno je bio na pozajmici pre nego što je tog leta potpisao za stalno.

"U svojoj prvoj sezoni pomogao je ekipi u finalu plej-ofa Čempionšipa, obezbeđujući promociju u Premijer ligu, prvu od njegova tri unapređenja u najvišu diviziju. Tokom klupske kampanje za osvajanje šampionske titule 2021/22, postigao je 43 gola i postavio rekord za najviše golova postignutih u sezoni engleske lige od 46 utakmica, i bio je to klupski rekord za broj golova postignutih u jednoj kampanji. Aleksandru želimo sve najbolje u ovom sledećem koraku u karijeri".

 

 

 


Najbolji strelac reprezentacije Srbije će zaigrati u tandemu sa saigračem iz dresa "orlova" Sergejem Milinkovićem Savićem, kao i Nejmarom, koji je dan ranije stigao u Al Hilal.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!
NEVEROVATNO

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!

Prema tvrdnjama ukrajinske vojske, u napadu njihovih snaga uništen je skupoceni sistem ruske vojne opreme. Ukrajinska vojno-obaveštajna agencija GUR objavila je u subotu video snimak za koji tvrde da prikazuje udar pripadnika Obaveštajne službe odbrane Ukrajine (DIU) i 15. odvojene artiljerijsko-izviđačke brigade Black Forest kako gađaju ruski radarski sistem 48Y6 K-1 Podljot, a na snimku je uhvaćen i dramatičan trenutak eksplozije.

27.04.2024

20:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija